Overgrips de padel

Overgrips de padel

Grips en Overgrips , we werken met de belangrijkste padelmerken van dit padelaccessoire, we hebben overgrips Wilson, Bullpadel, Hesacore, Varlion, en grips van merken als Drop Shot, Dunlop. De overgrip is het enige accessoire dat je nodig hebt voor het juiste onderhoud van je padel racket .

Als je de grip van de grip wilt verbeteren of het handvat van je padel racket wilt verbreden, heb je een overgrip nodig om een perfecte grip te krijgen. Als u wilt besparen op uw aankopen, kunt u het beste een kubus kopen, verkrijgbaar in verpakkingen van 50 of 60 stuks, op deze manier krijgt u gegarandeerd de beste prijs.

Selectie van Grips van de beste merken

Filter

Overgrips van het merk Wilson voor padel

Een van de meest populaire merken onder racketsers zijn de Wilson overgrips voor hun materialen en voor een lange levensduur, bij voorkeur omdat ze in alle kleuren verkrijgbaar zijn, zwart, oranje, wit, geel. Een ander kenmerk is dat er verschillende soorten overs zijn, geperforeerd of glad, ze zijn geldig voor zowel tennis als padel en stellen ons in staat om het racket stevig vast te houden zonder te slippen .

  • Wilson Pro Overgrip : Het is de beste overgrip die het merk heeft en degene die het beste zweet absorbeert, het valt op door zijn geweldige grip, ze zijn vervaardigd in het wit, hoewel degenen die het meest worden gekocht of de voorkeur hebben van iedereen het comfort of sensatie degenen.
  • Geperforeerde Wilson Overgrip : Nog een van de meest geliefde, de geperforeerde padel overgrip stelt ons in staat om het handvat beter vast te houden, het racket slipt minder en zorgt ervoor dat onze arm minder druk heeft, het zal vooral het zweten in de hand verminderen, dit wordt bereikt dankzij de microperforaties, de kleine gaatjes die ze over het hele oppervlak hebben.
  • Wilson sensation Overgrip : Het is de beste overgrip van het merk, de naam komt van de goede sensaties en aanrakingen die het overbrengt, geldig voor zowel tennis als padel.
  • Overgrip padel drum : Als u op zoek bent naar een betere prijs, kunt u het beste een drum kopen, normaal kunnen ze worden gekocht voor 50 of 60 stuks, dit is de manier om de goedkoopste overgrips te krijgen.

Overgrips Bullpadel, Head, Nox, maximale grip

Op de markt heb je veel opties met verschillende diktes , hoewel de Babolat-overgrips een geweldige optie zijn, wilden we ons concentreren op de Bullpadel-grips omdat ze modieuzer zijn en uitstekend comfort bieden, ze zijn erg goedkoop en zijn geldig voor zowel tennis en sport. voor padel

  • Hesacore Grip: Het is momenteel de best verkochte padelgrip, het heeft een belangrijke verandering betekend, aangezien het een geribbelde grip is die dankzij zijn ergonomische vorm een betere grip mogelijk maakt.
  • Bullpadel Overgrip : Hoewel velen ze verwarren met de Bullpadel Hesacore Grip, wordt de nieuwe Bullpadel overgrip erop geplaatst om de dikte iets te vergroten of als we meer grip willen hebben.

Padelgreep voor de beste prijs

De grip is een tape die op het oppervlak van de vuist van het racket wordt geplaatst , op het handvat, en hierop worden de ovegrips geplaatst, in het algemeen worden ze niet veranderd, tenzij ze erg versleten zijn. Op deze manier hebben we de vuist van de padel racket met de juiste maat voor uw hand met een zeer lage luchtvochtigheid .

Als je padelgrip wilt kopen, hebben we het merk Dunlop, Bullpadel, Babolat, Varlion, allemaal topfabrikanten in de wereld van padel.

De padel-trainergreep is een van de opties die de afgelopen jaren zijn uitgekomen en die onze grip verbetert.

Other Padel Accessoires Merken

Filter

Gebruiken

Prijs

Prijs

€ 1,00 - € 100,00

Merk

Merk