overgrips Head XtremeSoft zwart
  • overgrips Head XtremeSoft zwart

overgrips Head XtremeSoft zwart

PVP: € 7,95
€ 6,95
-13% Head Padel
Head XtremeSoft zwart | Ontdek de Head XtremeSoft zwarte overgrips, ontworpen om superieure grip en comfort op de baan te bieden. Wacht niet langer en voel het verschil!

overgrip padel Head XtremeSoft zwart

De Head XtremeSoft zwarte overgrips zijn de perfecte keuze voor spelers die uitzonderlijke grip op hun padelracket zoeken. Deze elastomeer overwrap, ontworpen voor maximale hechting en comfort, is ideaal voor degenen die optimale prestaties op de baan eisen.

Met hun extra grote perforaties verbeteren de XtremeSoft overgrips niet alleen het gevoel in de hand, maar zorgen ze ook voor superieure zweetabsorptie, wat resulteert in een meer gecontroleerd en nauwkeurig spel.

Kenmerken van de Head XtremeSoft Zwarte Overgrips

  • Superhechtend elastomeer voor optimale grip.
  • Extra grote perforaties die het gevoel verbeteren en effectief zweet absorberen.
  • Zwart ontwerp voor een elegante en professionele uitstraling.
  • Ideaal voor spelers die hun prestaties op de baan willen verbeteren.
  • Onderdeel van de Head accessoirescollectie 2023.

Voor wie zijn ze bedoeld?

Deze overgrips zijn gericht op padelspelers van alle niveaus die waarde hechten aan kwaliteit en efficiëntie. Ze zijn perfect voor degenen die hun grip en controle op het racket willen verbeteren, vooral in intensieve speelomstandigheden.

Waarom zullen ze je bevallen?

Je zult dol zijn op de Head XtremeSoft zwarte overgrips vanwege hun vermogen om je spel aanzienlijk te verbeteren. Ze bieden uitzonderlijke grip en zweetabsorptie waardoor je de controle kunt behouden op de meest cruciale momenten van de wedstrijd.

Ontdek meer over het merk Head

Head is wereldwijd erkend voor zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie in de sport. Met een rijke geschiedenis in de ontwikkeling van sportuitrusting, heeft Head zich gevestigd als een vertrouwd merk voor atleten van alle niveaus, vooral in de wereld van padel en tennis.

Hun accessoires, zoals de XtremeSoft overgrips, getuigen van hun toewijding om producten te leveren die technologie, comfort en design perfect combineren, waardoor de prestaties van spelers zoals Arturo Coello of Paula Josemaria op de baan worden verhoogd.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten