Vairo padel rackets

Vairo padel rackets

De Vairo padel rackets onderscheiden zich van de rest door de kwaliteit in design, functionaliteit en afwerking, een merk geboren en getogen in Argentinië, de bakermat van Padel. Vairo-padel rackets waren een van de eersten die ruwe oppervlakken bevatten om een hogere topspin te bereiken, genoemd door Vairo, SPIN. In 2022 heeft Vairo veel modellen uitgebracht die het merk terug willen brengen op de plaats die het verdient, hoge kwaliteit, uitstekende afwerkingen, met de nieuwste technologieën in onze online winkel klaar om te kopen.

Filter

Vairo Padel 2022, keert met kracht terug

We hebben veel nieuwigheden, waaronder die van het merk Vairo dat erin is geslaagd om hoogwaardige modellen te hebben met de nieuwste beschikbare technologieën.

  • Hoogwaardige Vairo-rackets : In 2022 heeft Vairo de Vairo Matrix Carbon 10.1 uitgebracht als vlaggenschipmodel, een model dat al vele jaren bestaat en opvalt als een racket met een zeer goede punch en uitstekende controle. De Vairo Columns Xtreme is het controleracket van het merk bij uitstek met een frame van 100% carbon.
  • Middenklasse Vairo : In deze familie hebben we veel modellen die veel waar voor hun geld hebben en waarin enkele van de technologieën van de hoogste reeksen van het merk zijn verwerkt. Vairo Everleast 9.1 mid-range met een teardrop-formaat en een geweldige punch. De Vairo Graphene Speed is een van Vairo's best verkochte rackets, een controleracket met grafeen door de hele constructie.

Vairo-padel rackets, kracht en controle

Als je je Vairo padel racket liever kiest op het type spel, dan maken we het je gemakkelijk met onze selectiegids:

Krachtpadel rackets : Columns Xtreme met zijn karakteristieke ruitvormige mal. Everlast 9.1 Carbon , een ander model met een zwart en zilver ontwerp dat niemand onverschillig laat, een van de beste Vairo-padel rackets.

Bedieningspadel rackets : Vairo Grapheno Speed 8.1 een van de favorieten vanwege zijn lage balans. Radical Max het control padel racket met de beste prijs-kwaliteitverhouding van Vairo.

Veelzijdige padel rackets : Columns X-treme 8.1 een model dat zichzelf jaar na jaar opnieuw uitvindt. Vairo Genetic Power, een racket met een ronde vorm en een hoge balans, zal degenen die op zoek zijn naar grote controle met veel kracht bevallen. Columns Comfort , vergelijkbaar met de eerste maar met een iets zachter rubber om makkelijker mee te spelen.

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Aanraken:

Aanraken:

Hoofdmateriaal

Hoofdmateriaal

Ruwheid

Ruwheid

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 42,00 - € 290,00

Gewicht:

Gewicht: