Bullpadel Tas

Bullpadel Tas

Koop je Bullpadel Tas in onze online winkel, het merk Madrid brengt de nieuwe 2023 collectie te koop met geweldig nieuws, of je nu op zoek bent naar een Padel Tassen of rugzak voor mannen en / of vrouwen, in Padel Zone vind je ze voor het gegarandeerde minimum prijs.

Vind uw goedkope Bullpadel Padel Tassen in de uitverkoop en met gratis verzending, groot en klein, met de nieuwste Bullpadel-technologie. We hebben alle rugzakken voor dit jaar , een grote verscheidenheid aan modellen in alle maten, kleuren en met een thermofunctie om je te beschermen tegen de buitentemperatuur.

Selectie van rugzakken en Bullpadel padel tassen

Filter

Bullpadel Padel Tas Collectie 2023

We vertellen jullie welke de best verkochte padel tassen van Bullpadel in 2023 zijn en de verschillen tussen alle modellen, zodat je de beste voor jou kunt kopen:

  • De Bullpadel BPP padel tas reeks zoals bijvoorbeeld model 23001 wordt in verschillende kleuren geproduceerd, zwart, grijs, fluorescerend oranje, met een esthetiek die op koolstof lijkt, is waarschijnlijk de reeks met de beste prijs-kwaliteitsverhouding, ze zijn ruim, relatief goedkoop, hebben een thermofunctie en zijn groot, binnenin kun je een gymsack voor de Bullpadel kleding vinden.
  • Stermodellen Hack en Vertex: De BPP 23012 is de Bullpadel Hack, de beste van het merk, degene die Paquito Navarro draagt en die een geweldige prijs-kwaliteitverhouding heeft, hij is groter, wordt geproduceerd in casual zwart en fluorescerend geel, zijn kleuren zijn meer gedurfd maar met een modern en mooi ontwerp. De andere opvallende padeltas van 2022 zou de BPP-21001 zijn, met eigenschappen die vergelijkbaar zijn met de Hack, de afwerkingen en eigenschappen zijn de beste.
  • Grote Capaciteit: Dit is het topgamma van Bullpadel tassen, waar we de beste technologie en de grootste capaciteit kunnen zien, ze zijn de grootste van het merk met een goedkope prijs voor de kwaliteit die ze hebben. Het ontwerp is vergelijkbaar met het middelgrote gamma maar met een grotere capaciteit.
  • Midden Capaciteit: Dit is het middenbereik van Bullpadel, en degenen die de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben, de afwerkingen zijn zeer goed en de capaciteit is medium tot groot, je zult niet meer nodig hebben. Het wordt geproduceerd in vele kleuren, zwart, rood, groen, blauw en de Bullpadel vrouwelijke padeltas wordt geproduceerd in roze of fuchsia, maar qua grootte is het even groot als de herenmodellen.
  • De tas van Alejandra Salazar, model FLOW, is het grote nieuws van het jaar, het breekt met het ontwerp van de rest van de collectie en positioneert zich als een ander en comfortabel product, het behoort tot de nieuwe serie van Bullpadel vrouwen padel tassen, ontworpen in grijs en koraal kleuren.

Bullpadel rugzakken met grote capaciteit en weerstand

Nieuwe Bullpadel rugzakken uit de 2022-collectie in onze padelwinkel nu te koop, ontdek het nieuws dat Bullpadel ons dit jaar heeft gebracht.

  • De Bullpadel BPM serie rugzakken heeft een grensverleggend nieuw design, het is de high-end rugzak, het heeft een stijf gedeelte aan de voorkant en stof op de rest van de rugzak, op deze manier wordt ervoor gezorgd dat de inhoud van de rugzak niet het zal worden beschadigd, en bovendien zijn de gebieden waar de schouders op de rug rusten gemaakt van stof en voldoende gewatteerd om het te beschermen.
  • De zwarte Bullpadel TECH-rugzak is de best verkochte in 2022 , hij is vervaardigd in zwarte kleuren, hij heeft een ander model in zwarte en groene kleuren, natuurlijk hebben ze een speciaal gedeelte om uw Bullpadel padelracket volledig apart op te bergen, een ander gedeelte voor het opbergen van kleding en zijzakken waar u kleine spullen in kunt opbergen.

De afwerkingen van de rugzakken zijn perfect, een van de beste merken van dit moment, ze fungeren ook als paletteerorugzak voor snelle spelletjes.

Als je op zoek bent naar iets kleins of om weg te geven, dan heb je de Bullpadel portemonnee of tas . En als u op zoek bent naar een goedkope Bullpadel padel racketas in de uitverkoop , kunt u kiezen voor het Tour-assortiment, de eerste prijs van het bedrijf.

Bullpadeltassen en padeltassen van de beste spelers

De beste padeltas die het merk Bullpadel heeft is de BPP 21012 Hack uit de proline serie, het is Paquito Navarro 's padeltas waar hij dit seizoen mee speelt, het is een ruim product met meerdere vakken, aan elke kant een thermos functie van de tas, en het lijkt de zijkant alsof het neopreen is en bovendien halfstijf.

Bullpadel is er bij deze gelegenheid in geslaagd een perfecte padel tas te maken, met een capaciteit voor twee rackets of zelfs een sectie om de schoenen uit de Bullpadel Pro-serie op te bergen en een centraal compartiment om alle kleding en de handdoek op te bergen.

De Bullpadel Maxi Padel Tassen is een van de modellen die dit jaar de meeste verkopen hebben, de Vertex-serie in zwarte en oranje kleuren die passen bij de padel racket, dubbele thermische zak voor de padel rackets.

Other Padeltassen Merken

Filter

Gebruiken

Prijs

Prijs

€ 8,00 - € 91,00

Merk

Merk