Bullpadel Padel tassen

Bullpadel Padel tassen

Koop je Bullpadel Padel Tassen in onze online winkel, het merk Madrid brengt de nieuwe 2022-collectie te koop met geweldig nieuws, of je nu op zoek bent naar een Padel Tassen of rugzak voor mannen en / of vrouwen, in Padel Zone vind je ze voor het gegarandeerde minimum prijs.

Vind uw goedkope Bullpadel Padel Tassen in de uitverkoop en met gratis verzending, groot en klein, met de nieuwste Bullpadel-technologie. We hebben alle rugzakken voor dit jaar , een grote verscheidenheid aan modellen in alle maten, kleuren en met een thermofunctie om je te beschermen tegen de buitentemperatuur.

Selectie van rugzakken en Bullpadel padel tassen

Filter

Bullpadel 2022 padel racketcollectie

We vertellen je welke de best verkochte Bullpadel-padel rackets in 2022 zijn en wat de verschillen tussen alle modellen zijn, zodat je de beste voor jou kunt kopen:

  • Het assortiment Bullpadel BPP padel racketassen, zoals het 21001-model, is vervaardigd in verschillende kleuren, zwart, grijs, fluororanje, met een esthetiek die lijkt op carbon, het is mogelijk het assortiment met de beste prijs-kwaliteitverhouding , ze zijn ruim, ze zijn relatief goedkoop, ze hebben een thermofunctie en hebben een groot formaat, binnenin vind je een gymtas voor Bullpadel kleding .
  • De Hack en Vertex stermodellen: De BPP 21012, is de Bullpadel Hack , de beste van het merk, degene die wordt gedragen door Paquito Navarro en degene die veel waar voor zijn geld heeft, hij is groter, hij is vervaardigd in casual zwart en fluor gele kleuren, de kleuren zijn gewaagder maar met een actueel en mooi design. De andere uitstekende paletteero van 2022 zouden we de BPP-21001 hebben met vergelijkbare kenmerken als de Hack, de afwerkingen en kenmerken zijn de beste.
  • Grote capaciteit : het is het hoge bereik van Bullpadel, waar we de beste technologie en de grootste capaciteit kunnen zien, ze zijn de grootste van het merk met een goedkope prijs voor de kwaliteit die ze hebben. In ontwerp vergelijkbaar met de middenklasse, maar met een grotere capaciteit.
  • Middelgrote capaciteit : het is het middensegment van Bullpadel, en degenen die de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben, de afwerkingen zijn erg goed en de capaciteit is gemiddeld tot groot, meer heb je niet nodig. Hij is gemaakt in vele kleuren, zwart, rood, groen, blauw en de Bullpadel Dames paletteero is gemaakt in roze of fuchsia, maar qua maat is hij net zo groot als de heren.
  • De tas van Alejandra Salazar , FLOW-model, is de grote nieuwigheid van het jaar, het breekt het ontwerp van de rest van de collectie en is gepositioneerd als een ander en comfortabel product, het behoort tot de nieuwe serie Bullpadel-padeltassen voor dames , ontworpen in grijs kleuren en koraal.

Bullpadel rugzakken met grote capaciteit en weerstand

Nieuwe Bullpadel rugzakken uit de 2022-collectie in onze padelwinkel nu te koop, ontdek het nieuws dat Bullpadel ons dit jaar heeft gebracht.

  • De Bullpadel BPM serie rugzakken heeft een grensverleggend nieuw design, het is de high-end rugzak, het heeft een stijf gedeelte aan de voorkant en stof op de rest van de rugzak, op deze manier wordt ervoor gezorgd dat de inhoud van de rugzak niet het zal worden beschadigd, en bovendien zijn de gebieden waar de schouders op de rug rusten gemaakt van stof en voldoende gewatteerd om het te beschermen.
  • De zwarte Bullpadel TECH-rugzak is de best verkochte in 2022 , hij is vervaardigd in zwarte kleuren, hij heeft een ander model in zwarte en groene kleuren, natuurlijk hebben ze een speciaal gedeelte om uw Bullpadel padelracket volledig apart op te bergen, een ander gedeelte voor het opbergen van kleding en zijzakken waar u kleine spullen in kunt opbergen.

De afwerkingen van de rugzakken zijn perfect, een van de beste merken van dit moment, ze fungeren ook als paletteerorugzak voor snelle spelletjes.

Als je op zoek bent naar iets kleins of om weg te geven, dan heb je de Bullpadel portemonnee of tas . En als u op zoek bent naar een goedkope Bullpadel padel racketas in de uitverkoop , kunt u kiezen voor het Tour-assortiment, de eerste prijs van het bedrijf.

Bullpadeltassen en padeltassen van de beste spelers

De beste padeltas die het merk Bullpadel heeft is de BPP 21012 Hack uit de proline serie, het is Paquito Navarro 's padeltas waar hij dit seizoen mee speelt, het is een ruim product met meerdere vakken, aan elke kant een thermos functie van de tas, en het lijkt de zijkant alsof het neopreen is en bovendien halfstijf.

Bullpadel is er bij deze gelegenheid in geslaagd een perfecte padel tas te maken, met een capaciteit voor twee rackets of zelfs een sectie om de schoenen uit de Bullpadel Pro-serie op te bergen en een centraal compartiment om alle kleding en de handdoek op te bergen.

De Bullpadel Maxi Padel Tassen is een van de modellen die dit jaar de meeste verkopen hebben, de Vertex-serie in zwarte en oranje kleuren die passen bij de padel racket, dubbele thermische zak voor de padel rackets.

Other Padeltassen Merken

Filter

Gebruiken

Prijs

Prijs

€ 17,00 - € 91,00

Merk

Merk