Overgrip Wilson Pro Padel 3PK blanco
  • Overgrip Wilson Pro Padel 3PK blanco

Overgrip Wilson Pro Padel 3PK blanco

PVP: € 9,00
€ 7,95
-12% Wilson Padel
Wilson Pro Padel 3PK witte padel overgrip | Geef je beste slagen op het veld met de nieuwe Wilson Pro overgrips die zijn ontworpen om de grip op je racket te verbeteren, zodat niets je tegenhoudt tijdens het spelen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Overgrip Wilson Pro Padel 3PK wit

De nieuwe collectie accessoires van de firma Wilson die je kunt vinden in onze online padelwinkel is nu verkrijgbaar. Ontdek de nieuwe overgrips van het merk Wilson, ontworpen om op het frame van je racket te worden geplaatst en zo de grip te verbeteren terwijl je speelt.

Voor de bereiding zijn hoogwaardige materialen gebruikt, dit helpt de weerstand te verbeteren, zodat u zich lange tijd geen zorgen hoeft te maken over het vervangen ervan. Het is ook heel gemakkelijk te plaatsen en u hoeft zich geen zorgen te maken als u een fout maakt, omdat u dit kunt corrigeren.

Wilson Overgrips Pro Padel 3PK in wit, kenmerken

  • De Wilson Pro Padel 3PK overgrips worden verkocht in een verpakking van drie stuks.
  • Ze zijn ontworpen met hoogwaardige materialen voor een grotere weerstand tegen gebruik.
  • Ze zijn gemakkelijk aan en uit te trekken, dus het duurt niet lang.
  • Helpt de grip van het racket te verbeteren.
  • Ze zijn ontworpen in het wit zodat je ze kunt matchen met je racket.
  • Nieuwe accessoirecatalogus voor Wilson Padel 2022.

Voor wie is het? Het is ideaal voor spelers die de grip van hun racket willen verbeteren, omdat het de dikte van het handvat vergroot, zodat je je beste slagen op het veld kunt maken zonder dat iets je tegenhoudt. Daarnaast is dit model een van de favorieten van veel professionals.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden omdat het is gemaakt van zeer resistente materialen die het een lange levensduur geven, zodat je het niet constant hoeft te vervangen. Hij is ook in het wit ontworpen, zodat je hem met al je rackets kunt combineren.

Lees meer over het merk WILSON

Koop een van de merken met een groot aantal jaren ervaring in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en in padel heeft het ook zijn bijdrage geleverd en heeft het spelers als Fernando Belasteguin, Pablo Lijo of Nicole Traviesa onder vele anderen gepasseerd.

Ontdek de uitgebreide productcatalogus van het merk, waar u padelrackets, accessoires, racketassen... kunt vinden die u zullen helpen om de best mogelijke prestaties op het veld te leveren. Aarzel niet langer en rust jezelf uit met een van de meest succesvolle merken in de padelwereld dankzij de hoge kwaliteit.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten