Black Crown padelrackets

Black Crown padelrackets

Black Crown padel rackets worden jaar na jaar verwacht, aangezien elke release de komst van een racket van de hoogste kwaliteit en design vertegenwoordigt. De nieuwe Black Crown 2022 collectie biedt veel comfort voor spelers. Het onderscheidt zich door zijn comfort en gebruiksgemak. In de nieuwe collectie zetten ze in op een prettig contact met de bal, waardoor de sweet spot van het slaan wordt versterkt.

Filter

Black Crown 2022, de nieuwe modellen

Wat betreft de technologieën of vorderingen van de Black Crown padel rackets, valt een nieuwe hoes voor de vlakken van de padel rackets, FILM genaamd, op. Het is elastischer en flexibeler, wat het comfort van de speler verbetert.

Zijn vlaggenschipmodellen evolueren jaar na jaar, zoals de Black Crown Pitón-serie of het Joke model, de twee bestverkochte typen Black Crown padel rackets in het topgamma. Deze twee modellen hebben Black Crown een niche in de wereld van padel opgeleverd en zijn een referentie geworden dankzij de kwaliteit van al zijn materialen.

Marta Marrero's nieuwe racket voor 2022 is de Hurricane Pro gemaakt met superzacht EVA rubber en carbon 12, ze bieden een uitstekende punch, naast het opnemen van de langste vuist om de backhand met twee handen te kunnen doen, zoals de nummer 5 speler in de WPT ranglijst .

Kijk voor onze aanbiedingen als je een van de beste Black Crown padel rackets van het jaar wilt hebben. Hieronder laten we u de rackets zien die zijn onderverdeeld in reeksen, afhankelijk van uw type spel, rackets die op zoek zijn naar de beste prestaties op de baan.

  • Power Black Crown padelrackets : onder de nieuwe 2022 modellen benadrukken we de Power Genius , de Piton Attack Plus met dezelfde kracht maar met een ruw oppervlak. Het andere model dat we boven de rest uitlichten, is de Hurricane Pro.
  • Controle in Black Crown : De control padel rackets mochten niet ontbreken, de Genius 2022 is een van onze aanbevolen Black Cron padel rackets. De Black Crown Wolf modellen zijn ideaal als je op zoek bent naar een goedkoop control padel racket om aan de slag te gaan in de wereld van padel.

Black Crown racketchnologieën

Hieronder vermelden we de belangrijkste technologieën die door het merk worden gebruikt bij de vervaardiging van zijn padelrackets:

  • 3xPlay EVA: Rubber van de kern van het racket met twee verschillende dichtheden, op deze manier wint het aan baloutput en kracht.
  • Extended Sweet Pot Area: Technologie die de sweetspot van het racket vergroot, het slaggebied groter maakt en onze fouten beter vergeeft.
  • 15K Power: 15k carbon dat wordt gebruikt bij de vervaardiging van de padel rackets van de padel rackets, verhoogt het vermogen en de duurzaamheid.
  • 3K Aluminium: 3k carbon van de hoogste kwaliteit, verbetert het balgevoel aanzienlijk.
  • 3D Spin: Ruwe afwerking op het oppervlak van het racket voor betere effecten op de bal en meer controle.

Black Crown, maximale kwaliteit voor professionele spelers

De padel rackets van dit merk worden gebruikt door professionele spelers zoals Tito Allemandi of Marta Marrero , de speler die op nummer 1 staat op het professionele circuit van de World Padel Tour.

Dit jaar voegt WPT speler Eli Amatrain zich bij de familie, een andere geweldige speler die gokt op dit merk dat de beste technologieën combineert met een geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Aanraken:

Aanraken:

Hoofdmateriaal

Hoofdmateriaal

Ruwheid

Ruwheid

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 0,00 - € 265,00

Gewicht:

Gewicht: