Lok padel rackets

Lok padel rackets

Stap in de wereld van padel met LOK PADEL, jouw ultieme bestemming voor hoogwaardige rackets. Elke LOK padel RACKETS is ontworpen om prestaties, precisie en stijl te leveren, voldoet aan de behoeften van spelers op alle niveaus. Of je nu begint aan je padelreis of op zoek bent naar een niveau hoger, de LÕK Padel rackets zijn het perfecte wapen om je doelen te bereiken.

Filter

Ontdek de Lok Padel Rackets: Innovatie en Prestatie voor Alle Niveaus

De Lok Padel Rackets staan in de voorhoede van innovatie, ontworpen voor spelers die grenzen willen verleggen en hun spel naar een hoger niveau willen tillen. Elk racket combineert state-of-the-art componenten met exclusieve technologieën, van beginner tot professional.

Exclusieve Technologieën van Lok Padel

 • Asymmetrisch Hart: Het kern van onze rackets, biedt een perfecte balans en verhoogt de kracht en snelheid van de bal dankzij het unieke asymmetrische ontwerp.
 • Graduele Gezicht: Een systeem van trapsgewijze lagen op het gezicht van het racket vermindert trillingen en verbetert het gevoel van controle bij impact.
 • 3D Spinlijnen: Verbetert de rotatie van de bal en het effect dankzij een systeem van lijnen dat de hantering en precisie optimaliseert.
 • Aangepaste EVA: Hoogdichtheid rubber dat meer kracht bij impact biedt, aanpasbaar aan elke speelstijl.
 • Dynamisch Gaten Systeem: Gaten van verschillende diameters op het gezicht van het racket om de kracht van de slag te verhogen.
 • Trillingsgroef: Een systeem ontworpen om trillingen te verspreiden, biedt een comfortabelere en gecontroleerde speelervaring.

Ontdek de exclusieve collectie Lok 2024 Padel Rackets

De voorhoede in LOK PADEL voor spelers die verbetering en maximale prestaties op het veld zoeken. Elk ontwerp belichaamt de perfecte fusie van geavanceerde technologie en precisie vakmanschap, met de belofte om niet alleen je spel te verbeteren, maar ook een unieke stijl toe te voegen aan je uitrusting. Ontworpen met alle vaardigheidsniveaus in gedachten, van beginners tot professionals, zijn de Lok Padel Rackets je ideale bondgenoot om elke wedstrijd te winnen.

Innovatie en prestaties definiëren de essentie van onze collectie 2024. Met unieke kenmerken zoals het asymmetrische hart voor stabiliteit en het 3D Spin Lines-systeem voor een ongekend effect, zijn deze rackets gemaakt voor degenen die streven naar leiderschap op het veld. De aanpasbaarheid van onze Lok Padel Rackets aan elke speelstijl maakt ze de voorkeurskeuze van elite spelers en paddleliefhebbers.

 • LOCK MAXX HYPE: De professionele keuze voor aanvallers, de Maxx Hype combineert een asymmetrisch hart met Carbon C18, ontworpen voor spelers die stabiliteit en optimale balans zoeken. Favoriet bij PRO-spelers vanwege het vermogen om trillingen te verminderen en de rotatie van de bal te vergroten.
 • LOK CARB-ON HYPE: Perfect voor gevorderde spelers, balanceert het kracht en controle met zijn asymmetrische hart en Carbon C6 oppervlak. Het ontwerp bevordert nauwkeurige aanvallende slagen en is favoriet bij concurrenten die innovatie in hun spel waarderen.
 • LOCK MAXX FLOW: Ideaal voor wie uitzonderlijke prestaties zoekt, biedt het stijfheid en stabiliteit dankzij zijn carbonstructuur en medium balans. De technologie verbetert rotatie en controle, waardoor het het perfecte gereedschap is voor dynamische spelers.
 • LOCK CARB-ON FLOW: Met een ongeëvenaard evenwicht tussen kracht en controle, onderscheidt deze racket zich door zijn ronde vorm en carbon C6, ontworpen voor de veelzijdige speler die geen kracht opoffert voor controle.
 • LOCK EASY HYPE: Ontworpen voor nauwkeurige aanvallen met zijn diamantvorm en asymmetrisch hart. Het gemengde koolstofvezeloppervlak biedt een hoog comfortgevoel, ideaal voor spelers die comfort willen combineren met efficiënt aanvallend spel.
 • LOCK EASY FLOW: Met een ronde vorm en gecentreerd balans is deze racket voor de speler die streven naar ultieme controle zonder aanvallende kracht te verliezen. De technologie en het ontwerp vergemakkelijken consistente en gecontroleerde slagen.
 • LOCK BE HYPE: Ontworpen voor groeiende spelers, vergemakkelijkt het de wendbaarheid en verbetert het aanvallend spel met zijn diamantontwerp. De combinatie van EVA-schuim en gemengde koolstofvezel biedt comfort en snelle respons op elke slag.
 • LOCK BE FLOW: Ideaal om controle in het spel te verbeteren, optimaliseren de ronde vorm en asymmetrisch hart stabiliteit en precisie. Het is de perfecte metgezel voor spelers die hun techniek willen verbeteren bij elke wedstrijd.

Lok Padel Rackets staan synoniem voor innovatie, prestaties en stijl. Het kiezen van een Lok-racket betekent kiezen voor kwaliteit en ontwerp gemaakt voor overwinning. Met de steun van professionele spelers en het vertrouwen van een groeiende gemeenschap zijn onze rackets een referentiepunt geworden in de paddle-wereld. Of het nu gaat om precisie, controle of explosieve kracht.

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Aanraken:

Aanraken:

Hoofdmateriaal

Hoofdmateriaal

Ruwheid

Ruwheid

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 60,00 - € 248,00

Gewicht:

Gewicht: