overgrips Head XtremeSoft rood
  • overgrips Head XtremeSoft rood

overgrips Head XtremeSoft rood

PVP: € 7,95
€ 6,95
-13% Head Padel
Head XtremeSoft rood | Verhoog je spel met de Head XtremeSoft rode overgrips, ontworpen voor meer grip en comfort op de baan, plus een grote verscheidenheid aan kleuren

overgrip padel Head XtremeSoft rood

Ontdek de Head XtremeSoft rode overgrips, een ideale oplossing voor padelspelers die uitzonderlijke controle en comfort zoeken. Deze subtiel ontworpen overgrips garanderen een solide grip en een onovertroffen droog gevoel tijdens je meest veeleisende wedstrijden.

De Head XtremeSoft overgrips, in een levendige rode kleur, zijn perfect voor spelers die elegantie willen behouden terwijl ze hun prestaties verbeteren. Hun super kleverige elastomeermateriaal, gecombineerd met extra grote perforaties, zorgt voor superieure vochtopname en een zacht gevoel.

Kenmerken van de Head XtremeSoft Rode Overgrips

  • Samenstelling van hoogwaardig elastomeer voor uitzonderlijke grip.
  • Extra grote perforaties voor efficiënte zweetabsorptie.
  • Vermindering van glijden dankzij de samenstelling en het ontwerp.
  • Levendige rode kleur voor een unieke stijl op de baan.
  • Onderdeel van de Head 2023 accessoirecollectie.

Voor wie zijn ze bedoeld?

De Head XtremeSoft rode overgrips zijn ideaal voor padelspelers van alle niveaus, zowel beginners als gevorderden, die hun grip willen verbeteren en meer controle over hun racket willen hebben, zonder stijl of comfort op te offeren.

Waarom zul je ze leuk vinden?

Deze overgrips verbeteren niet alleen de grip en absorptie, maar voegen ook een vleugje kleur en persoonlijkheid toe aan je spel met hun levendige rode afwerking. Ervaar het verschil in je grip en kies uit een breed scala aan kleuren van de Head XtremeSoft.

Meer ontdekken over het merk Head

Head is een leider in de sportwereld, erkend om zijn innovatie en kwaliteit. Met jarenlange ervaring in het produceren van sportuitrusting, is Head de favoriete keuze van atleten van alle niveaus, vooral in padel en tennis.

De Head 2024 productlijn is een duidelijk voorbeeld van maximale kwaliteit, aangezien professionele spelers zoals Arturo Coello en Paula Josemaria het merk vertegenwoordigen op alle banen van de World Padel Tour.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten