Overgrip Joma Club Cuhsion zwart
  • Overgrip Joma Club Cuhsion zwart

Overgrip Joma Club Cuhsion zwart

PVP: € 9,00
€ 7,95
-12% Joma
Joma Club Cuhsion sticky overgrip zwart | Rust uw racket uit met de nieuwe collectie overgrips van het merk Joma waarbij u uit een groot aantal kleuren de kleur kunt kiezen die het beste bij uw racket past

Overgrip padel Joma Club Cuhsion zwarte

Rust jezelf uit voor de wedstrijden met de nieuwe collectie accessoires van Joma waar je de nieuwe overgrips van het merk kunt vinden. Een daarvan is het Club Cuhsion-pakket in het zwart dat wordt verkocht met drie eenheden, zodat je het kunt ruilen wanneer je het nodig hebt.

Dit accessoire is heel gemakkelijk aan te brengen, mede dankzij de gebruikte materialen is het zeer resistent zodat je ermee kunt spelen zonder kwaliteitsverlies. Aan de andere kant is het ontworpen met hars aan de kant van de handen, wat de grip van je racket zal verbeteren.

Overgrip Joma Club Cuhsion in zwart, kenmerken

  • De Joma Club Cuhsion Overgrips worden verkocht in verpakkingen van drie stuks.
  • Verkrijgbaar in meer kleuren om uit te kiezen.
  • Ze bieden een goede grip, zelfs met zweet.
  • Van de meest resistente zodat het na verloop van tijd geen kwaliteit verliest.
  • Ze zijn gemaakt van hars om een goede grip te krijgen.
  • Nieuwe collectie aanvullingen en accessoires van de firma Joma 2023.

Voor wie is het? Het is perfect voor mensen die willen voorkomen dat zweet een goede grip op het racket belemmert, want dankzij de gebruikte materialen bieden ze je een goede grip, zelfs met zweet, zodat je je beste resultaten op de baan kunt geven.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een essentieel accessoire is om padel tennis te spelen, dat ook is ontworpen in zwart, een klassieke kleur die je samen met je padel tennisracket kunt dragen.Wacht niet tot het op is, ze worden een van je favorieten!

Ontdek meer over het merk JOMA

Het bedrijf Joma Sport weet zich aan te passen aan atleten door een breed scala aan producten te creëren om verschillende sporten te beoefenen. padel is geen uitzondering en het is al vertegenwoordigd op de World Padel Tour dankzij spelers als Juani Mieres.

Ontdek hun nieuwe padelschoenen, kits en complete collectie padelrackets, we zijn er zeker van dat u degene zult vinden die het beste bij u past en altijd voor de beste prijs.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten