overgrips 4on Premium Comfort wit
  • overgrips 4on Premium Comfort wit

overgrips 4on Premium Comfort wit

PVP: € 11,00
€ 9,95
-10% 4on
4on Premium Comfort wit | Verbeter je ervaring op de padelbaan met de 4on Premium Comfort overgrip in wit. Stevige grip, maximaal comfort en superieure absorptie. Laat elke slag tellen en voel de 4on kwaliteit!

overgrip padel 4on Premium Comfort wit

Als je op zoek bent naar de perfecte aanvulling voor je padelracket, dan zijn de overgrips 4on Premium Comfort wit jouw beste keuze. Gemaakt om ongeëvenaard comfort en een stevige grip te bieden, is elke overgrip ontworpen om je ervaring op de padelbaan te verbeteren, ongeacht de intensiteit van je spel.

De witte kleur straalt elegantie uit, terwijl het hoogwaardige ontwerp ervoor zorgt dat je je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte uitglijders. Til je spel naar een hoger niveau en voel het vertrouwen dat alleen 4on je kan bieden.

Kenmerken overgrips 4on Premium Comfort wit

  • Afmetingen van 1200x25x0,65 mm, ideaal voor een perfecte pasvorm op je racket.
  • Komt in een set van 3 stuks, wat zorgt voor een langdurige voorraad voor meerdere wedstrijden.
  • Uitzonderlijk comfort dankzij het ontwerp en de materialen, wat zorgt voor een ongeëvenaarde gripervaring.
  • Hoge absorptiecapaciteit die uitglijden door zweet voorkomt, zelfs in de meest intense wedstrijden.
  • Compatibel met de spray TotalGrip, voor een nog geoptimaliseerdere grip.
  • Onderdeel van de 4on accessoirecollectie 2023.

Voor wie is het bedoeld?

Deze overgrip is ontworpen voor padelspelers van elk niveau. Of je nu een professional bent of een liefhebber, als je op zoek bent naar duurzaamheid, zweetabsorptie en maximaal comfort, dan zijn deze overgrips iets voor jou.

Waarom zal je het leuk vinden?

De overgrips 4on Premium Comfort bieden je niet alleen een stevige grip, maar ook een ongeëvenaard comfortgevoel. Het gespecialiseerde materiaal voorkomt dat het racket uit je hand glijdt door zweet, zodat je je volledig kunt concentreren op je spel. Met 4on telt elke slag!

Ontdek meer over het merk 4on

4on staat synoniem voor uitmuntendheid in de wereld van padel. Vanaf het begin heeft het merk hard gewerkt om producten te bieden die voldoen aan de behoeften van spelers, waarbij innovatie, ontwerp en kwaliteit worden gecombineerd.

Met een rijke geschiedenis en een erfenis van klanttevredenheid blijft 4on een voorkeurskeuze voor velen. Elk product, zoals de Premium Comfort overgrip, is een getuigenis van hun toewijding aan uitmuntendheid. Zet de stap en voel de 4on kwaliteit in elk spel!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten