Bullpadel rackets

Bullpadel rackets

Waarom kiezen voor een Bullpadel racket uit de 2024 Pro Line collectie? Omdat elke slag, elke beweging en elk punt telt. En om ervoor te zorgen dat je op elk moment van de wedstrijd je best doet, heb je een racket nodig dat aan je verwachtingen voldoet. De Pro Line serie is die keuze. Wacht niet langer en ontdek de ware betekenis van spelen met een high-performance racket. Met Bullpadel ligt de overwinning in jouw handen.

Hier kun je goedkope Bullpadel rackets kopen en natuurlijk de best verkochte, zoals de Bullpadel Vertex 04, met snelle verzending.

Filter

Bullpadel 2024 ProLine Collectie: Excellentie bij elke slag

De Bullpadel 2024 collectie staat voor het neusje van de zalm op het gebied van padeltechnologie, waarbij design, innovatie en prestaties in elk van zijn modellen worden gecombineerd. Elk racket is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende spelers, van professionals tot diegenen die hun spel willen verbeteren. Met een reeks die varieert van controle rackets tot krachtrackets, zijn de Bullpadel 2024 rackets de perfecte keuze voor diegenen die streven naar excellentie op het veld.

Ontworpen om een ongeëvenaarde speelervaring te bieden, bevat elk racket uit deze collectie de nieuwste innovaties op het gebied van materialen en ontwerp. De combinatie van carbon, gepatenteerde technologieën en een nauwgezette afwerking maken deze Bullpadel rackets een meesterwerk in de wereld van padel.

 • Hack Hybrid 03 24: Hybride racket met Air React Channel systeem en Tricarbon kern. Ontworpen voor geavanceerde spelers die op zoek zijn naar een balans tussen controle en kracht, en die een veelzijdig spel in elke situatie garanderen.
 • Hack 03 24: Met zijn diamantvorm biedt het maximale kracht zonder het controle te verliezen. Ideaal voor professionele spelers die het spel willen beheersen met krachtige en nauwkeurige slagen. Racket van WPT-speler Paquito Navarro.
 • Hack Comfort 03 24: Maximale kracht met een diamantvorm en een ruw 3D Grain oppervlak. Bedoeld voor spelers die comfort zoeken zonder aan kracht in te boeten bij elke slag.
 • Vertex 04 24: Diamantvormig racket met ruw Top Spin oppervlak en CURVAKTIV-systeem. Perfect voor spelers die pure kracht en effectieve slagen zoeken, terwijl ze een hoge mate van controle behouden.
 • Vertex 04 Hybrid 24: Hybride racket dat controle en kracht combineert, met een ruw Top Spin oppervlak en CURVAKTIV-systeem. Ideaal voor veelzijdige spelers die zich aanpassen aan verschillende speelstijlen.
 • Vertex 04 Comfort 24: Ontworpen voor spelers die een balans zoeken tussen kracht en controle. De diamantvorm en het ruwe Top Spin oppervlak maken het perfect voor spelers die zowel aan het net als achterin de baan willen domineren. Racket van Martin Di Nenno.
 • Vertex 04 Woman 24: Licht diamantvormig racket met een ruw Top Spin oppervlak. Speciaal ontworpen voor speelsters die een combinatie van kracht en behendigheid in hun slagen zoeken. Het bestverkochte damesracket van Bullpadel.
 • Neuron 24: Hybride racket met gemakkelijke versnelling. Voorzien van Neuron kern en Wave-profiel. Perfect voor spelers die een snelle en effectieve reactie zoeken in situaties met hoge druk. Racket van Fede Chingoto.
 • Elite Woman 24: Met zijn druppelvorm is dit racket ontworpen om een krachtig aanvalsspel te ontwikkelen, het racket van speelster Gemma Triay. Ideaal voor professionele spelers zoals Gemma Triay die willen domineren met nauwkeurige en krachtige slagen.
 • Flow Woman 24: Licht diamantvormig racket met een ruw Top Spin oppervlak, het racket van Alejandra Salazar. Bedacht voor speelsters die een dynamisch en krachtig spel zoeken, en zorgen voor een uitstekende grip en effect op de bal.

De Bullpadel Proline racketserie is de meest succesvolle serie en heeft uiteraard dezelfde lijn van Bullpadel tas die bij de Bullpadel padelschoenen passen. Naast dit model hebben we nog een van de klassiekers zoals de Vertex, het bestverkochte model in 2024, 2023 en 2022 voor spelers die op zoek zijn naar een veelzijdig spel.

Hoe Bullpadel rackets te kiezen en de juiste keuze te maken

De meest opvallende van de nieuwe Bullpadel rackets 2023 zijn zonder twijfel die van Chingoto, Tello en Paquito Navarro. Ze zijn een veilige keuze voor elke padelspeler, of je nu op zoek bent naar kracht of naar een veelzijdig spel, deze twee opties worden als de beste op de markt aanbevolen door de winkel.

 • Veelzijdig: hier vinden we de Bullpadel Indiga en Vertex 03, met een evenwichtige balans en druppelvorm, ze zijn zeer aangenaam in het spel, ideaal of je nu op zoek bent naar precisie of kracht.
 • Kracht: hier vinden we de Bullpadel Hack 02, met een hoge balans, diamantvorm en technisch iets geavanceerder dan de vorige, over het algemeen aanbevolen voor spelers met een gevorderd niveau die graag agressief en krachtig spelen. De limited edition in zwart is een ander hoogtepunt.
 • Controle: hier vinden we de Ionic Control, met een lage balans en rond ontwerp, ze bieden grote precisie en zijn geliefd vanwege hun grote sweet spot, en natuurlijk de Bullpadel Hack Control als een van de beste van de collectie.
 • Aanbiedingen op Bullpadel padelrackets: K2 Power, Raider Control van vorige seizoenen of de Raider Power zijn de meest spectaculaire aanbiedingen die we op dit moment in onze winkel hebben. Je hebt ook modellen zoals de Raider Control of de Raider Power, twee modellen die we op dit moment aanbevelen.

In 2023 zijn vrouwen ook goed vertegenwoordigd met Alejandra Salazar, de sterrenvrouwenrackets van Bullpadel zouden de Flow en de Flow light zijn, de eerste is zeer goed uitgebalanceerd, veelzijdig en de tweede heeft een grote sweet spot.

Waarom kiezen voor het merk Bullpadel?

Bull padel is momenteel het best verkochte padelmerk. Hun rackets bevatten de nieuwste technologieën en achter het merk zit een R&D-team dat elk jaar grote innovaties biedt. Bovendien, wanneer je een Bullpadel racket koopt, krijg je een productiegarantie en ondersteuning die andere merken niet bieden.

Beroemde rackets van het merk Bullpadel

Zoals we eerder al hebben gezegd, zijn de twee Bullpadel rackets die in 2022 en 2023 het beste verkocht zijn, de Bullpadel Hack en de Bullpadel Vertex 04. De beste zonder twijfel zou die van P. Navarro zijn, met een diamantvorm, hoog evenwicht en veel kracht, over het algemeen aanbevolen voor spelers met een gevorderd, hoog niveau, omdat het zeer technisch en gevoelig is dicht bij het net. Wat we waarderen is het BlackEVA rubber dat het gebruikt, dit rubber heeft een zeer zacht gevoel, is zeer comfortabel om mee te spelen en vergeeft meestal de fouten die we maken.

Je moet weten dat de Hack in twee versies wordt geproduceerd, de krachtige versie, wat het origineel is dat P. Navarro gebruikt, en dan is er de H. Control die dezelfde bouwkwaliteit heeft als het origineel, maar met een ronde vorm en een laag evenwicht, met het BlackEva rubber en een grotere sweet spot.

Als we op zoek zijn naar goedkopere producten, is de beste optie om naar voorgaande seizoenen te kijken, zoals de Bullpadel rackets van 2023, omdat deze modellen veel in prijs dalen en zeer vergelijkbaar zijn met die van het huidige seizoen, waarbij vooral de kleuren of kleine afwerkingen veranderen. Je moet er rekening mee houden dat de aantallen beperkt zijn en aanbiedingen niet altijd beschikbaar zijn, omdat het restanten zijn die het merk ons aanbiedt.

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Aanraken:

Aanraken:

Hoofdmateriaal

Hoofdmateriaal

Ruwheid

Ruwheid

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 4,00 - € 372,00

Gewicht:

Gewicht: