Junior Padel rackets

Junior Padel rackets

In deze rubriek vind je het padel racket voor kinderen dat ze nodig hebben om met deze sport aan de slag te gaan. padel tennis is een sport voor alle leeftijden en steeds meer kinderen beginnen al op jonge leeftijd met padel. Het is van groot belang dat we padel rackets voor kinderen goed kiezen en er rekening mee houden dat de eigenschappen niet, zoals logisch is, hetzelfde zijn als een volwassen racket. Referentiemerken zoals Bullpadel , Adidas , Babolat , Asics , Head , Star Vie, Drop Shot of Akkeron , ontwikkelen rackets voor de kleintjes en hier vindt u de beste rackets voor kinderen met de nieuwste technologieën, maximale materiaalkwaliteit en toonaangevende ontwerpen, passend bij hun leeftijd.

Filter

Hoe een padel racket voor een kind te kiezen?

De kenmerken die padel rackets voor kinderen hebben, zijn dat ze aanzienlijk minder wegen dan die van volwassenen, afhankelijk van hun leeftijd ligt het gewicht meestal rond de 280 en 340 gram , het moet daarom licht zijn om de pop niet te beschadigen en vrij te spelen. Het zijn initiatie- en verbeteringspadel rackets .

De dikte van de pallet moet tussen de 33 en 38 millimeter zijn.

De vorm van het junior padel racket moet rond zijn om controle te bevorderen of ruitvormig als we een meer offensief spel willen promoten.

De sweet spot is breed en de balans is laag , omdat op deze manier het gewicht van het racket naar de vuist zal worden gepositioneerd en het hanteren ervan zal vergemakkelijken en de grip moet voldoende zijn om grip te vergemakkelijken.

Voordelen van padel rackets voor kinderen

Lichamelijke activiteit is zeer gunstig voor mensen, maar specifiek voor kinderen is het zeer positief. Het probleem van overgewicht en de neiging om te lijden aan ziekten die daarvan het gevolg zijn, is waarschijnlijker als een goed dieet niet wordt gevolgd of als er niet op zeer jonge leeftijd wordt gesport.

De voordelen voor de kleinsten van het huis kunnen fysiek, motorisch, educatief en sociaal zijn, omdat het goede relaties met andere kinderen van hun leeftijd genereert en ze leren delen, als een team spelen en gemotiveerd zijn om deel te nemen.

padel tennis is een geweldige sport om de kleintjes een gezonde levensstijl bij te brengen.

Hoe moet de padel racket van mijn zoon zijn?

Afhankelijk van de leeftijd van uw kind is er een specifieke schep voor hem.

  • Voor kinderen jonger dan 6 jaar mag het minder dan 280 gram wegen . De dikte kan niet te groot zijn, omdat het het raken van de bal moet vergemakkelijken bij die oefeningen of spellen die dit vereisen. Het moet ook resistent zijn, want op die leeftijd is de kans groter dat het tegen het glas wordt geslagen of zelfs op de grond moet worden gegooid bij een oefening waarvoor dit nodig is.
  • Tussen de 7 en 10 jaar oud is de dikte van het racket 36 mm , ze zitten in het groeiseizoen, dus het is belangrijk dat het de juiste is voor hun leeftijd. Het gewicht zal gemiddeld zijn om ze beheersbaar te maken met een vleugje kracht. De vorm ervan is beter rond te zijn, omdat het hanteren en slaan evenwichtiger zal zijn. Houd er rekening mee dat het kind op deze leeftijden groeit en een grotere motorische ontwikkeling heeft.
  • Van 10 tot 12 jaar oud zijn de mesjes vergelijkbaar met die van een volwassene, hoewel de dikte ook 38 millimeter is, mag het gewicht niet hoger zijn dan 330 gram om blessures te voorkomen . De materialen die in deze rackets zijn verwerkt, zijn specifiek, zoals EVA-rubber , waardoor ze betere balinslagsensaties krijgen.
  • Vanaf 12 jaar kunnen we beginnen met het kopen van padel rackets voor volwassenen, zolang ze voldoen aan de fysieke eisen van de adolescent om padel rackets met deze kenmerken te hanteren.

Het handigste is om te beginnen met zeer lichte padel rackets, van weinig gewicht, en geleidelijk padel rackets met een gewijzigde balans te introduceren om hun prestaties te verbeteren.

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Aanraken:

Aanraken:

Hoofdmateriaal

Hoofdmateriaal

Ruwheid

Ruwheid

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 27,00 - € 124,00

Gewicht:

Gewicht: