Grip Hesacore Bullpadel Mujer
 • Grip Hesacore Bullpadel Mujer

Grip Hesacore Bullpadel Rosa

PVP: € 16,53
€ 14,83
-11% Bullpadel
Verbeter de grip van je racket met deze Bullpadel-grip, ontworpen om ongemak te voorkomen, met een kleiner formaat en roze kleur voor dames
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het woensdag, 13 december, 2023
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Grip Hesacore Bullpadel Rosa

Het merk Bullpadel keert nog een jaar terug met een model dat het herhaalt, maar nu voor de spelers. Je kunt nu de Hesacore Grip in roze kopen, een accessoire dat bedoeld is voor vrouwen of mensen met kleinere handen, omdat het ons zal helpen ons beter aan te passen.

Aan de andere kant gaan ze door met hetzelfde honingraatmodel dat ons zal helpen de zo irritante trillingen te verminderen. Bovendien kun je dankzij de holle gaten je vingers erin steken om een betere grip op het racket te krijgen en zo te voorkomen dat je het verkeerd oppakt en vervolgens blessures krijgt.

Grip Hesacore Bullpadel Vrouw, kenmerken

 • De Hesacore Bullpadel Women's Grip wordt per stuk verkocht.
 • Dankzij de vorm van het paneel heb je een betere grip.
 • Vermindert trillingen.
 • We voorkomen blessures doordat we de padel racket beter kunnen vastgrijpen.
 • Aanpasbaar aan elke padel racket en gemakkelijk te plaatsen
 • Maat XS voor mensen met kleinere handen.
 • Nieuwe accessoires voor padel Bullpadel 2022.

Voor wie is het? Voor al die spelers die op zoek zijn naar maximaal comfort en een betere grip op het racket om het beste van zichzelf te kunnen geven en trillingen en blessures te vermijden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een klein formaat is, ideaal voor meisjes met kleinere handen. Daarnaast komt hij dit seizoen in een mooie roze kleur die je kunt combineren met je padel racket en wie hem ziet zal hem ook bevallen.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Er zijn veel spelers die loyaal zijn aan BullPadel Sport, een merk van Argentijnse afkomst dat alle doelgroepen heeft weten te veroveren. Dit seizoen heeft een gevarieerde productcatalogus, waar je schoenen, kits, tassen en padel rackets van hoge kwaliteit vindt om jezelf goed uit te rusten in je toernooien.

Momenteel vertegenwoordigen WPT-spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello of Alejandra Salazar het bedrijf op alle circuits. Wacht niet langer en geniet van een unieke ervaring.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten