grip 4on Swiftgrip
  • grip 4on Swiftgrip

grip 4on Swiftgrip

PVP: € 20,00
€ 19,95
-1% 4on
4on Swiftgrip | Verbeter je grip en bescherm je gewrichten met de witte grip 4on Swiftgrip. Ontworpen om trillingen te verminderen en blessures te voorkomen. Ervaar het comfort en speel met vertrouwen!
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

grip padel 4on Swiftgrip

Wil je volledige controle over je padelracket bij elke slag? Met de grip 4on Swiftgrip in witte kleur krijg je niet alleen een onverslaanbare grip, maar bescherm je ook je gewrichten dankzij de geavanceerde technologie die trillingen vermindert. Zijn lichte ontwerp en unieke patroon garanderen niet alleen comfortabel spel, maar ook een elegante stijl op het padelveld.

De grip 4on Swiftgrip is niet zomaar een grip; het is de perfecte combinatie van comfort, design en bescherming. Speciaal ontworpen voor spelers die dat beetje extra in hun spel zoeken, is de installatie eenvoudig en het resultaat direct merkbaar. Voel de verbetering in elk spel!

Kenmerken grip 4on Swiftgrip

  • Gereduceerd gewicht: Met een verrassend gewicht van slechts 16-17 gram is het een van de lichtste grips op de markt.
  • Trillingsreductie: De geavanceerde technologie vermindert trillingen, beschermt je gewrichten en voorkomt blessures zoals een tenniselleboog.
  • Universele pasvorm: Het ontwerp zorgt ervoor dat het geschikt is voor alle rackets, waardoor een stevige en veilige grip wordt gegarandeerd.
  • Inclusief Overgrip 4On: Verhoog het comfort en de grip nog verder met de bijgeleverde overgrip 4On.
  • Betere grip en comfort: Dankzij het unieke patroon biedt de grip een superieur comfortgevoel en een stevigere grip.
  • Maakt deel uit van de 4on 2023 accessoirecollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Deze grip is speciaal ontworpen voor elke padelspeler die zijn grip wil verbeteren, trillingen wil verminderen en ongemakken of blessures aan de elleboog wil voorkomen. Het is perfect voor zowel professionele spelers als amateurs die meer comfort en controle willen voelen bij elke slag.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult dol zijn op de grip 4on Swiftgrip vanwege de eenvoudige plaatsing en de universele pasvorm, waardoor het geschikt is voor elk racket. Maar wat je echt zal overtuigen, is het unieke patroon, dat uitzonderlijk comfort en een perfecte grip bij elk spel garandeert.

Ontdek meer over het merk 4on

Het merk 4on heeft zich gevestigd in de padelwereld dankzij hun toewijding aan kwaliteit en innovatie. Vanaf het begin hebben ze geprobeerd de spelers de beste accessoires te bieden, geavanceerde technologie te combineren met elegante ontwerpen.

Met een filosofie gericht op de speler heeft 4on producten kunnen creëren die niet alleen de prestaties op het padelveld verbeteren, maar ook een superieure speelervaring garanderen. Hun toewijding en passie voor padel is zichtbaar in elk van hun producten.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten