Padel Nieuws

Ontdek het meest intieme deel van de wereld van paddle-tennis

Uitstekend nieuws
Hoofdvormen van het padelracket

Hoe zijn de vormen van de padel rackets

Ontdek de vormen van padel rackets en hoe ze je spel kunnen verbeteren. Vind de juiste padelracketvorm voor jou en verhoog je speelniveau op de baan.

13 | 03 | 2023
Al het nieuws
 • Beste padelrugzakken 2024: goedkoop en ruim

  Beste padelrugzakken 2024: goedkoop en ruim

  We zetten de padelrackets opzij om te praten over een onmisbaar onderdeel in de garderobe van elke padelspeler. We brengen je een selectie van wat wij beschouwen als de beste padelrugzakken die momenteel verkrijgbaar zijn vanwege hun functionaliteit en de ruimte die ze bieden in verhouding tot hun prijs.

 • Padelrackets met lange steel 2024: meer grip en controle dan ooit

  Padelrackets met lange steel 2024: meer grip en controle dan ooit

  We brengen je een lijst met acht modellen die veel spelers aantrekken, vooral degenen die van tennis komen, simpelweg omdat een groter gripoppervlak hen in staat stelt om meer controle over hun slagen te hebben en sensaties te ervaren die vergelijkbaar zijn met het vasthouden van een racket.

 • Nieuwe padel rackets van Head LTD 2024: de wapens van de nummer één

  Nieuwe padel rackets van Head LTD 2024: de wapens van de nummer één

  De nieuwe limited edition padel rackets van Head voor 2024 komen op het toneel. Het Oostenrijkse merk heeft drie exclusieve modellen ontworpen voor zijn drie ambassadeurs, die zich aan de top van de Premier Padel-ranking bevinden: Arturo Coello, Ari Sánchez en Paula Josemaría. Ontdek in dit artikel de geheimen van de nieuwe Head LTD.

 • Nieuwe adidas Pro EDT 2024 padelrackets: voor spelers met klasse

  Nieuwe adidas Pro EDT 2024 padelrackets: voor spelers met klasse

  We analyseren de nieuwe collectie van adidas Pro Limited Edition padelrackets van 2024. Zoals elk seizoen brengt het Duitse merk deze nieuwe modellen op de markt met als doel hun vertegenwoordigers Ale Galán, Martita Ortega en Álex Ruiz te laten schitteren op de Premier Padel banen.

 • Beste padel rackets voor epicondylitis 2024: zeg vaarwel tegen pijn

  Beste padel rackets voor epicondylitis 2024: zeg vaarwel tegen pijn

  Zoals elk seizoen, brengen we jullie een lijst met de beste padel rackets om epicondylitis en andere verwondingen gerelateerd aan spiervermoeidheid in de bovenste ledematen te bestrijden. Deze modellen, die opvallen door hun hanteerbaarheid en nieuwe technologieën, zijn ontworpen om ongeëvenaard comfort op het veld te bieden.

 • Beste padel rackets voor beginners 2024: begin met spelen!

  Beste padel rackets voor beginners 2024: begin met spelen!

  In het artikel van vandaag analyseren we de beste padel rackets voor beginnende spelers van dit seizoen. De veelzijdigheid, de flexibiliteit van de gebruikte materialen voor hun constructie en het gemak dat ze bieden in het spel hebben deze modellen een plek in deze prestigieuze lijst opgeleverd.

 • Vergelijking van Babolat Technical Viper vs Air Viper 2024

  Vergelijking van Babolat Technical Viper vs Air Viper 2024

  In het artikel van vandaag analyseren we de twee meest gewilde Babolat-rackets van elk seizoen. Ontworpen om kracht te leveren bij de slagen, vergelijken we de Technical Viper en de Air Viper, die opnieuw indruk maken op de 20×10 baan bij spelers met verschillende aanvallende profielen.

 • Vergelijking Nox AT10 18K vs AT10 Luxury Genius 18K van Agustín Tapia

  Vergelijking Nox AT10 18K vs AT10 Luxury Genius 18K van Agustín Tapia

  Het nieuwe racket van Agustín Tapia voor dit seizoen is opnieuw een bewonderd object onder padelliefhebbers dankzij het ongelooflijke ontwerp en de technologieën die het bevat. Daarom vergelijken we het met het model van vorig seizoen en analyseren we andere rackets in de AT10-lijn die erop lijken.

 • Beste padelrackets voor vrouwen van 2024: de meest aanbevolen

  Beste padelrackets voor vrouwen van 2024: de meest aanbevolen

  We analyseren de damespadelrackets die dit jaar 2024 het meest besproken worden op de banen, een jaar waarin damespadel een ongekende groei doormaakt. Ontdek de modellen die sterren als Alejandra Salazar, Paula Josemaría of Martita Ortega gebruiken!