Padel Nieuws

Ontdek het meest intieme deel van de wereld van paddle-tennis

Al het nieuws
  • Nieuwe padel rackets van Star Vie 2025: voor de meest gepassioneerde spelers

    Nieuwe padel rackets van Star Vie 2025: voor de meest gepassioneerde spelers

    De nieuwe items blijven binnenstromen! Vandaag is het tijd om de nieuwe collectie van Star Vie padel rackets voor het seizoen 2025 te analyseren. Het Spaanse merk heeft al zijn inspanningen gericht op onderzoek en ontwikkeling van de modellen van het vorige jaar met als doel excellentie te bereiken in termen van veelzijdigheid.

  • Head Gravity: de nieuwe collectie rackets die totale controle biedt

    Head Gravity: de nieuwe collectie rackets die totale controle biedt

    De Gravity-serie keert vernieuwder dan ooit terug voor het nieuwe padelseizoen van 2025. Head brengt tot vier modellen op de markt, met als sterke punten de wendbaarheid en controle die ze de speler op de baan bieden, en ze worden het perfecte wapen voor degenen die in de drive-positie spelen.

  • Beste padel rackets voor minder dan 100€ van 2024: padel spelen hoeft niet duur te zijn

    Beste padel rackets voor minder dan 100€ van 2024: padel spelen hoeft niet duur te zijn

    De nieuwe collecties padel rackets voor 2025 beginnen op de markt te komen en spelers zoeken naar mogelijkheden om kwaliteitsmodellen te krijgen die niet overdreven duur zijn. Daarom brengen we je in het artikel van vandaag een lijst met de beste padel rackets van 2024 die minder dan 100€ kosten.

  • Nieuwe Bullpadel Wintercollectie 2025: Kwaliteitskleding voor padel

    Nieuwe Bullpadel Wintercollectie 2025: Kwaliteitskleding voor padel

    De winter is lang en herbergt verschrikkingen! Daarom maakt Bullpadel het voor ons erg makkelijk om kou onze laatste zorg te laten zijn als we padel gaan spelen, zowel buiten als in onze favoriete club. In dit artikel analyseren we de nieuwe winterkledingcollectie van het merk van de specialisten.

  • Padelrackets met de beste baloutput van 2024: gegarandeerde rebounds!

    Padelrackets met de beste baloutput van 2024: gegarandeerde rebounds!

    Een van de meest gezochte kwaliteiten door padelspelers die meestal in de drive-positie spelen, is dat hun racket een goede baloutput heeft om de gewenste richting aan de slagen te geven. We bevelen je tot tien modellen aan die voldoen aan deze essentiële eis voor controle spelers.

  • HEAD Motion Pro Boa 2024: Zijn dit de beste padelschoenen?

    HEAD Motion Pro Boa 2024: Zijn dit de beste padelschoenen?

    We analyseren de schoenen die de afgelopen maanden voor veel opschudding hebben gezorgd in het padel-ecosysteem. Ze hebben zowel voorstanders als tegenstanders, vanwege hun veterloze ontwerp en omdat ze het eerste model zijn voor padel dat het BOA-aanpassingssysteem, afkomstig uit de berg- en skisport, integreert.

  • Hoe zorg je voor je padelracket? Tips die je moet weten

    Hoe zorg je voor je padelracket? Tips die je moet weten

    Is het je ooit overkomen dat je dol was op je padelracket, maar dat het zonder duidelijke reden kapotging? Misschien komt dat omdat je iets verkeerd deed zonder het te weten. Daarom geven we je in de blog van vandaag een reeks tips om de levensduur van je racket zo veel mogelijk te verlengen.

  • Welke padelrackets gebruiken de professionele spelers in 2024?

    Welke padelrackets gebruiken de professionele spelers in 2024?

    De meeste amateurspelers richten zich op de rackets die hun idolen gebruiken op de Premier Padel-banen en verlangen ernaar om deze in hun handen te hebben. Daarom brengen we vandaag een artikel op de blog waarin we de wapens laten zien die de beste spelers in de ranglijst gebruiken; allemaal beschikbaar op onze website.

  • Padelrackets met meer ruwheid in 2024: speel met effecten!

    Padelrackets met meer ruwheid in 2024: speel met effecten!

    Wist je dat de ruwheid van padelrackets niet alleen een esthetische of ontwerpkwestie is? De verschillende soorten ruwheid die we op het oppervlak vinden, maken het mogelijk om effect toe te voegen aan de slagen, waardoor het de tegenstanders moeilijker wordt gemaakt. We presenteren je 11 rackets die op dit gebied opvallen!