Nox padelschoenen

Nox padelschoenen

Ontdek de nieuwe collectie Nox schoenen om padel te spelen , de 2022 collectie is nu verkrijgbaar met de meest comfortabele modellen op de markt. De schoenen van de spelers Miguel Lamperti en Agustin Tapia zijn nu te koop in onze online winkel.

Als je vragen hebt bij het kopen, kun je ons bellen en we zullen de optie aanbevelen die het beste bij je past.

Filter

Nox padelschoenen 2022

Nox heeft zijn nieuwe collectie padelschoenen voor 2022 gepresenteerd, schoeisel dat klinisch is goedgekeurd om het risico op blessures op de padelbaan te minimaliseren. Marta Rueda , podotherapeut bij het Center for Foot Studies, heeft deze schoenen getest om licht, comfortabel schoeisel te verkrijgen dat perfect aansluit op de voet.

  • AT10 : Het middenklasse schoenmodel waarmee spelers via de voordeur de wereld van padel kunnen betreden. Het bevat de AGG-technologie die een grotere hoogte in de val introduceert om de start van het spel te verbeteren en blessures te minimaliseren.
  • AT10 Luxury : Het Luxury-model is de high-end sneaker van Nox, beschikbaar voor zowel heren als dames, drie modellen beschikbaar in 2021, wit, zwart en rood (bestseller) en grijs en fluor. Bevat de laterale ondersteuning voor meer stabiliteit in het loopvlak en in het spel.

Alle Nox padelschoenen hebben een antibacteriële Ortholite-zool om de stabiliteit te verbeteren en vervorming van de zool te voorkomen. Natuurlijk heeft Nox rekening gehouden met demping en alle modellen zijn voorzien van het Abraxone- systeem om de gewrichten te allen tijde te beschermen.

Natuurlijk passen hun schoenen bij de Nox padel racketassen en de Nox padel racketcollectie, al deze padelproducten worden gedragen door de professionele spelers van de World Padel Tour Miguel Lamperti en Agustín Tapia, vandaar de naam AT10.

Other Padel Schoenen Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Maat

Maat

Peil:

Peil:

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Zool:

Zool:

Speler:

Speler:

Color

Color