Wilson padelschoenen

Wilson padelschoenen

Koop goedkope Wilson Shoes , doorzoek de hele collectie en bereid je voor om de beste game van het jaar te spelen. We hebben de nieuwe schoenencollectie van 2022, ideaal voor zowel tennis als padel.

In onze online winkel vindt u de beste deals voor Wilson-padelschoenen en schoenen , u hoeft alleen maar degene te vinden die het beste bij uw speelstijl en uw portemonnee past. Zoek naar de best verkochte modellen, de Kaos of de Rush Pro worden door de meeste beoefenaars gekozen.

Filter

Wilson tennis- en padelschoenen

Wilson-schoenen hebben tal van technologieën die het zeer geschikt maken voor zowel padel als tennis, hieronder noemen we enkele van de kenmerken van de Wilson-modellen die ze uniek maken.

  • D-F2-technologie om de stabiliteit en het comfort van de schoen te verbeteren.
  • Duralast-zool van visgraatklei, de beste op de markt, meer grip en duurzaamheid.
  • 2D-FS-vulling voor meer comfort.
  • R-DST demping in de hiel om de gewrichten te beschermen.
Al deze technologieën passen zich perfect aan elke padel- en tennisspeler aan, natuurlijk zijn de Wilson tennisschoenen met een kleizool geschikt voor gravel, maar als je padel speelt, zijn ze geldig voor elk type gras en zelfs voor beton oppervlakken, als u niet zeker bent, kunt u ook de Allcourt-zool kiezen.

Koop Wilson-schoenen van hoge kwaliteit

De Wilson Kaos-schoenen zijn een van de modellen die door de meeste spelers zijn geselecteerd omdat ze de top van het assortiment zijn en een van de meest comfortabele modellen die ze in hun collectie hebben. De modellen van 2018 en 2019 lijken erg op elkaar, alleen hebben ze een kleur update. De Wilson Kaos padel 2019 zijn vervaardigd in het groen met een visgraatzool en zijn geldig voor alle ondergronden, ideaal voor zowel tennis als padel.
Als u een vrouw bent, moet u weten dat het schoeisel praktisch hetzelfde is als dat van mannen, aangezien de wilson padelschoenen voor vrouwen vergelijkbaar zijn, hetzelfde gewicht, dezelfde voordelen, het enige verschil dat u zult vinden is dat de kleuren meer gericht zijn bij het vrouwelijke publiek in roze, fuchsia, koraal, rode kleuren.
Een ander model dat sinds 2022 heel goed werkt, zijn de Wilson Rush Pro padelschoenen, ze hebben een meer klassiek ontwerp en zijn in deze jaren een verkoopsucces geweest, dit jaar heb je het in blauw en wit, het is een van de modellen die zijn gekozen voor die spelers die op zoek zijn naar een model dat zeer stabiel is.

Dit zijn slechts enkele van de beste eigenschappen van Wilson-schoenen. Als u niet zeker bent, ga dan naar Zona de Padel, geautoriseerde Wilson-dealer en koop uw schoenen nadat u ze hebt geprobeerd.

Other Padel Schoenen Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Maat

Maat

Peil:

Peil:

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Zool:

Zool:

Speler:

Speler:

Color

Color

Prijs

Prijs

€ 47,00 - € 133,00