Wilson Padel rackets

Wilson Padel rackets

Koop je Wilson padel racket voor de beste prijs met maximale prestaties. Sinds 1914 heeft Wilson de beste atleten ter wereld uitgerust, 100 jaar na aankomst in de wereld van het racket betreedt hij de padel. Goedkope padel rackets zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een afwerking die moeilijke kwaliteitscontroles doorstaat.
Filter

Wilson Padel voor de beste prijs

Wilson padel rackets worden vervaardigd met de nieuwste technologie op de markt dankzij hun geweldige verbinding met de tenniswereld. De meeste modellen in zijn collectie, vrijwel alle high-end modellen, bevatten carbon tijdens hun fabricage, een van de favoriete modellen is de Carbon Force, een bestseller die Wilson jaar na jaar blijft uitbrengen, het is een padel racket met een geweldige touch en zeer goed gecompenseerd zowel in kracht als controle, met een geweldige sweet spot die ons zal helpen de moeilijkste punten te winnen.

Wilson padel rackets voor alle doelgroepen

  • Veelzijdig: de padel racket-serie wordt het best gecompenseerd in termen van kracht en controle, ze hebben een druppelformaat, de twee modellen die opvallen zijn de padel racket en de padel racket Tour, nieuwe modellen voor 2019 die een ruw oppervlak bevatten door de hele dure.
  • Controle: De controleseries zijn rond, met een lage balans en een geweldige sweet spot, ze zullen alle spelers bevallen, zowel het Wilson Force padel racket als de Carbon Force Lite, lichter in gewicht, zijn rackets die geschikt zijn voor elke speler die op zoek is naar nauwkeurigheid over andere mogelijkheden.

Als je hulp nodig hebt bij het kopen van een Wilson Padel-product in onze online winkel, onthoud dan dat je een telefoonnummer hebt waar een expert je kan adviseren, zodat je de beste keuze voor je aankoop kunt maken.

Wilson 2022 rackets

Het kiezen van een Wilson racket kost net genoeg tijd om jouw type spel te vinden. Bij Zona de Padel, je vertrouwde padelwinkel, hebben we een grote selectie padelproducten, Wilson padel racketassen, overgrips en nog veel meer accessoires samengesteld waar je heel gemakkelijk kunt kopen volgens jouw voorkeuren.

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Tacto

Tacto

Material Principal

Material Principal

Rugosidad

Rugosidad

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 0,00 - € 315,00

Gewicht:

Gewicht: