Wilson Padel rackets

Wilson Padel rackets

Koop je Wilson padel racket voor de beste prijs met maximale prestaties. Sinds 1914 heeft Wilson de beste atleten ter wereld uitgerust, 100 jaar na aankomst in de wereld van het racket betreedt hij de padel. Goedkope padel rackets zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een afwerking die moeilijke kwaliteitscontroles doorstaat.
Filter

Wilson Padel tegen de beste prijs

De Wilson padelrackets zijn vervaardigd met de nieuwste markttechnologie dankzij hun sterke band met de tenniswereld en vooral met de Wilson padelschoenen. De meeste modellen in hun collectie, bijna allemaal van hoge kwaliteit, bevatten carbon in hun hele productie, waarbij de Carbon Force een van de favoriete modellen is, een verkoopsucces jaar na jaar dat Wilson blijft produceren, het is een padelracket met een geweldig gevoel en zeer goed gebalanceerd zowel in kracht als in controle, met een grote sweet spot die ons zal helpen de moeilijkste punten te winnen.

Wilson padel rackets voor iedereen

  • Allround: De Blade-serie, is het best gebalanceerd in termen van kracht en controle, ze hebben een druppelvorm, de twee modellen die eruit springen zijn de Blade en de Blade Tour, nieuwe modellen voor 2019 die een ruw oppervlak over het hele gezicht hebben.
  • Kracht: Zonder twijfel, is de Wilson Bela padel racket het racket voor kracht bij uitstek, de V2.5 2024, het racket van Fernando Belasteguin
  • Controle: De Pro Staff-serie is rond, met een lage balans en een grote sweet spot, ze zullen alle spelers verrukken, zowel het Wilson Force padelracket als de Carbon Force Lite, van minder gewicht, zijn rackets geschikt voor elke speler die precisie zoekt boven andere kenmerken.

Als je hulp nodig hebt bij het kopen van een Wilson Padel-product in onze online winkel, onthoud dan dat je een telefoonnummer hebt waar een expert je kan adviseren om de beste keuze in je aankoop te maken.

Wilson padel Rackets 2024

Het kiezen van een Wilson padel racket vereist de juiste tijd om je speeltype te vinden. Bij Zona de Padel, je vertrouwde padelwinkel, hebben we een grote selectie van padelproducten voorbereid, Wilson padel tassen, overgrips en veel meer accessoires waar het heel eenvoudig zal zijn om te kopen volgens je voorkeuren.

Verbeter je spel met de Bela-lijn van padelrackets, ontworpen om je prestaties op de padelbaan te verhogen. Elk model, gekozen en gebruikt door de legendarische Fernando Belasteguín, belooft kracht, precisie en een ongeëvenaard spel. Verken onze selectie en vind het perfecte racket dat bij je speelstijl past.

  • Wilson Bela Pro V2.5 2024: Ideaal voor agressieve aanvallers, dit model biedt ongeëvenaarde kracht en precisie. Met een vergrote sweet spot en Primero Carbon technologie, is het de keuze van Fernando Belasteguin voor spelers die het spel willen domineren.
  • Wilson Bela Elite V2.5 2024: Met geweven koolstofvezels en een kern van zacht EVA-schuim, is dit racket perfect voor competitieve spelers die op zoek zijn naar superieure prestaties bij elke slag. De Spin Effect-technologie zorgt voor consistentere effecten.
  • Wilson Bela LT V2.5 2024: De lichtste optie, ontworpen om comfort te maximaliseren zonder in te boeten op prestaties. Met zijn kern van Soft EVA en koolstofvezel, is het ideaal voor spelers die een gedempt maar krachtig spel prefereren.
Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Aanraken:

Aanraken:

Hoofdmateriaal

Hoofdmateriaal

Ruwheid

Ruwheid

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 0,00 - € 315,00

Gewicht:

Gewicht: