overgrips Head XtremeSoft roze
  • overgrips Head XtremeSoft roze

overgrips Head XtremeSoft roze

PVP: € 7,95
€ 6,95
-13%
Head XtremeSoft roze | Ontdek de Head XtremeSoft Roze overgrips, perfect voor spelers die op zoek zijn naar comfort en een betere grip op hun padelracket om zonder ongemakken te spelen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

overgrip padel Head XtremeSoft roze

Krijg de Head XtremeSoft roze overgrips voor de beste prijs, een ultradunne oplossing voor spelers die de maat van hun racketgreep tot een minimum willen beperken. Deze overgrips bieden een zachte aanraking met perfecte absorptie, waardoor je handen droog en comfortabel blijven tijdens de meest intense games.

Naast hun praktische ontwerp in roze kleur, vallen deze overgrips op door hun superkleverige elastomeermateriaal en hun extra grote perforaties. Ze komen in een set van drie stuks, zodat je altijd een reserve bij de hand hebt voor je meest veeleisende wedstrijden.

Kenmerken van de Head XtremeSoft Roze Overgrips

  • Superkleverig elastomeermateriaal voor uitzonderlijke grip.
  • Extra grote perforaties voor betere zweetabsorptie.
  • Ultradun ontwerp dat de maat van de greep niet vergroot.
  • Vibrant roze kleur voor een gestileerde en moderne uitstraling.
  • Onderdeel van de Head 2023 accessoirecollectie.

Voor wie zijn ze bedoeld?

Deze overgrips zijn ideaal voor padelspelers van alle niveaus, van beginners tot professionals, die op zoek zijn naar de perfecte combinatie van comfort en stijl zonder de grootte van hun racket te vergroten.

Waarom zullen ze je bevallen?

De Head XtremeSoft roze overgrips zijn essentieel voor je sportuitrusting. Hun superieure grip en absorptie stellen je in staat om volledige controle over je racket te behouden, zelfs in de meest uitdagende wedstrijden.

Ontdek meer over het merk Head

Head, een naam synoniem met kwaliteit en innovatie in de sportwereld, blijft leiden met zijn geavanceerde accessoires voor padel en tennis. Hun toewijding aan uitmuntendheid wordt weerspiegeld in elk product, inclusief deze overgrips, die door spelers over de hele wereld worden gekozen.

Hun gehele collectie van padelproducten is een getuigenis van hun toewijding aan het leveren van producten die technologie, comfort en ontwerp perfect combineren, waardoor de prestaties van spelers zoals Arturo Coello of Paula Josemaria op de baan worden verhoogd.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten