Wilson Padel tassen

Wilson Padel tassen

Ontdek de brede selectie van Wilson padel racketassen in onze padelproductwinkel, Padel Zone. Wilson tassen zijn van hoge kwaliteit en ontwerpen en combineren de beste materialen en technologieën op de markt. Wilson is een tennismerk dat al meer dan 100 jaar een maatstaf is in de sport en al enkele jaren padelproducten produceert.

Filter

Goedkope Wilson padel tassen

De padeltassen van het merk Wilson zijn speciale tassen om alle padelproducten in op te bergen die we nodig hebben om te beschermen en mee te nemen naar de training. Vergeet het dragen van Wilson-rackets in uw hand en het krijgen van "een klein ongelukje" door een kras, kras of onnodige klap.

Daarnaast zijn de Wilson Pro Tour padel racketassen dankzij hun grote inhoud en verschillende vakken en compartimenten voorbereid zodat zelfs de kleinste voorwerpen, zoals de Wilson padel overgrips, veilig opgeborgen kunnen worden. Wilson is een referentie in tennis en sponsort bijvoorbeeld spelers van het formaat van Rafa Nadal. In deze sectie kun je alle Wilson Team padeltassen ontdekken van de hoogste kwaliteit en met ontwerpen die geschikt zijn voor keepers.

Koop kwaliteit Wilson rugzakken

Wilson Padel heeft als tennisfabrikant alle technologie toegepast op onze sport, een voorbeeld hiervan is de zwarte Wilson rugzak , met een capaciteit voor een racket en met gewatteerde compartimenten om deze te allen tijde te beschermen.

Het andere sterproduct is de Wilson Tour V-rugzak, een tas die door de meerderheid van de spelers wordt gekozen, deze is vervaardigd in zwarte en grijze kleuren en een andere versie in marineblauw en lichtblauw, het ontwerp is karakteristiek omdat het stijve delen heeft in de zijkanten, een eerste prijs met een ongelooflijke prijskwaliteit.

Other Padeltassen Merken

Filter

Gebruiken

Prijs

Prijs

€ 7,00 - € 116,00

Merk

Merk