Dunlop padel rackets

Dunlop padel rackets

Dunlop padel rackets vertegenwoordigen een van de toonaangevende merken op de markt, met meer dan 100 jaar ervaring in de sport. Het praten over Dunlop betekent praten over een perfecte mix van traditie en technologie. Grote professionals in het padel zoals Juani Mieres, Willy Lahoz of Patty Llaguno spelen met Dunlop.

De beste plek om je Dunlop padel racket te kopen is in onze online winkel met aanbiedingen, met een ruime keuze aan producten om uit te kiezen.

Filter

Maak kennis met de Dunlop padel racketcollectie

Dunlop verdeelt zijn collectie in verschillende reeksen, afhankelijk van het niveau dat je hebt, dus het is heel gemakkelijk om kenmerkende producten van Dunlop te kopen in de padel Zone.

  • Advanced: Het zijn de rackets die de beste kwaliteit hebben , de hele Aero Star serie valt op in 2023, het verschil tussen de PRO en de LITE zit in het materiaal, de Aero Star Pro is carbon en de LITE is fiberglass. Als rackets van de afgelopen seizoenen zouden we de Galactiva en de Gravity hebben, die tegenwoordig veel waar voor hun geld hebben.
  • Intermediair: Op gemiddeld niveau zouden we het Aero Star Team hebben, een ideaal padel racket om vooruitgang te boeken . De Dunlop Blitz-serie is een van de best verkochte modellen, omdat het een veelzijdig padel racket is met een grote sweet spot.
  • Beginner: het zijn padel rackets voor beginners, ideaal om te beginnen met padel, we zouden de Rocket of de Rapidmodellen hebben die je de controle of kracht zou hebben, afhankelijk van het spel dat je nodig hebt.
  • Junior: Het zijn rackets gericht op kinderen, hier zouden we de Aero Star Junior als aanbevolen racket hebben.

Zoals je kunt zien, kun je niet alleen een Dunlop-racket kiezen op basis van de prijs, maar ook een selectie maken op basis van je niveau en type spel. Over het algemeen hebben Dunlop-rackets een traanvorm en medium balans , het zijn veelzijdige rackets , geschikt voor alle spelniveaus en of je nu van power of controle houdt, ze zijn zeer geschikt.

Dunlop Padel, technologie en materialen

Dunlop heeft periodes gehad waarin het zich onderscheidde in de padelmarkt, vooral vanwege de R&D die is toegepast op de technologie van de padel rackets en het feit dat de materialen die ze gebruiken de materialen zijn die door de meeste fabrikanten worden gekozen.

  • 12k carbon , de high-end padel rackets bevatten 12k carbon, wat zorgt voor een zeer aangename slag dankzij de dunne carbonstrips, evenals met een grote duurzaamheid.
  • Power Holded , is de lay-out van de gaten in alle Dunlop padel rackets, waarmee u meer kracht kunt bereiken bij alle aanvalsslagen.
  • PRO EVA  rubber, het kernrubber van de rackets is van gemiddelde dichtheid, wat een uitstekende controle en comfort biedt.
  • Ultra Gryp , een afwerking die het oppervlak van het racket in de vorm van een Y heeft, stelt ons in staat om een grotere topspin van de bal te bereiken.

Zoals je kunt zien, leidt de technologie die ze toepassen op al hun producten ertoe dat ze een van de wereldleiders zijn, samen met geweldige spelers op de World Padel Tour zoals Juani Mieres.

Dunlop het merk met de beste prijs/kwaliteit verhouding

Dunlop is meer dan 20 jaar oud , het is een merk dat een veelvoud aan producten uit verschillende sectoren heeft vervaardigd en veel ervaring heeft in racketsporten, de sprong naar padel was in de jaren 90. Gedurende al die jaren is het erin geslaagd om een niche te veroveren in de wereld van padel en een van de fabrikanten te worden die de meeste producten in racketsporten verkoopt .

Als er één ding is waar liefhebbers van het merk opvallen, dan is het wel hun geweldige prijs kwaliteitverhouding, aangezien hun prijzen over het algemeen onder de € 200 liggen en dit is waar Dunlop het hoogste verkoopvolume heeft. Het succes van rackets zoals Dunlop Boost Power of Dunlop Boost Control is vooral gebaseerd op hun prijs en geweldige speelbaarheid.

Aan de andere kant hebben we op bepaalde tijden van het jaar aanbiedingen voor de meeste Dunlop padel rackets, dus de goedkoopste prijs en waar de gelukkigste klanten zijn voor de investering die ze doen.

De beste Dunlop padel rackets van 2023

De beste Dunlop-rackets van 2022 zijn zonder twijfel de Aero Star Pro en AeroStar, rackets van het hoogste niveau, die 12k carbon gebruiken bij de vervaardiging die meer kracht en stijfheid aan de slag geven. Als we hieraan toevoegen dat het een ruw oppervlak heeft, maken ze het het beste van 2023.

De Dunlop Galaxy- en Gravity-collectie zijn de kwaliteitsrackets die dit jaar het beste hebben gewerkt, en dat zijn degenen die Dunlop boven de rest van de modellen wilde uitlichten, de speler Juani Mieres of Ramiro Moyano zijn de vaandeldragers die de officiële wedstrijden en om de Dunlop Padel Tassen te dragen, waardoor het merk een van de favorieten is van de meeste spelers.

Het nieuwe hart dat ze presenteren valt op, ontworpen in zwarte kleuren met groene en gele fluorescerende kleuren, kleuren die frisheid aan de padel rackets geven en voortkomen uit de oude ontwerpen waaraan we gewend waren geraakt.

Onder de nieuwe Dunlop Padel  modellen die het in 2023 heeft uitgebracht, moeten we de Galactiva-serie benadrukken, zowel in EVA-rubber, de Galactic Control is een van de nieuwigheden van de Dunlop padel rackets die is vervaardigd voor spelers die maximale controle zoeken, namelijk de Galactica Licht is degene die meer gericht is op het vrouwelijke publiek.

Een ander racket van hoge kwaliteit is de Inferno die nog een jaar doorgaat met een van de beste PVP die het heeft, het eerste Dunlop padel racket dat het heeft vervaardigd en dat al zoveel jaren met groot succes in zijn padelcatalogus staat, in 2023 dit jaar is de grote nieuwigheid dat het grafeen heeft opgenomen in de constructie van het frame.

De Boost-serie is de rackets met de beste prijs-kwaliteitverhouding die het in 2023 heeft, zoals het grootste deel van de collectie heeft het een druppelvorm en het zijn zeer goed gecompenseerde mallen.

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Aanraken:

Aanraken:

Hoofdmateriaal

Hoofdmateriaal

Ruwheid

Ruwheid

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 4,00 - € 265,00

Gewicht:

Gewicht: