Padel sokken

Padel sokken

Padel sokken van de belangrijkste merken op de markt, bescherm je voet met de specifieke Asics sok of koop een pakje sokken voor de beste prijs. Wij werken met de beste merken op de markt, Head Padel, Varlion, Asics Padel .

De beste sokken om padel te spelen zijn sokken die zich perfect aanpassen aan de voet van de speler. We hebben exclusieve, compressie-, enkel- of halfronde modellen, ideaal voor alle soorten spelers en oppervlakken.

Filter

Soorten sokken om je voet op de baan te beschermen

In de markt vinden we veel modellen sokken en soorten, hieronder leggen we de belangrijkste verschillen in de soorten sokken uit, zodat u weet hoe u ze correct moet kiezen en kopen.

  • Padel-compressiekousen: Ze lijken erg op compressiekousen, ze versnellen het herstel en verbeteren de bloedsomloop.
  • Padel sokken voor heren: Hoewel normaal gesproken alle modellen unisex zijn, zijn die voor heren iets breder dan de rest.
  • Lange sokken: ze worden het meest gebruikt vanwege hun lengte, omdat ze voorkomen dat het zand van de baan in je voet komt en schuren op de voetzool veroorzaakt.
  • Halfrond: in de zomer zijn ze ieders favoriet, omdat ze geen gevoel van warmte produceren, is de stof en dikte in het algemeen vergelijkbaar met het meer of kort.

Merken padel sokken, allemaal op één plek

Hieronder vermelden we de beste merken sokken die modellen hebben voor het beoefenen van padel.

  • Asics Padel sokken : de schoenenfabrikant vervaardigt lange modellen , die geschikt zijn voor tennis, halfhoge modellen die het meest worden gebruikt om padel te spelen en hebben ook enkelsteunen die op enkelhoogte blijven, hoewel ze niet worden aanbevolen omdat zout kan worden in de voet gebracht.
  • Head Padel Socks : Zeer goede kwaliteit, in zwart of wit, ze zijn een veilige gok.
  • Bullpadel-sokken: vanwege het succes dat Bullpadel heeft, zijn ze momenteel het meest gevraagd en onderscheiden ze zich door hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het heeft veel kleuren en heeft een aantal zeer grappige modellen in zijn catalogus.
  • Babolat-sokken: nog een van de veteraanmerken, in sobere kleuren maar gemaakt met stoffen van topkwaliteit.
  • Nox Socks: Er is momenteel maar één model op de markt, het zijn lange sokken die hun functie perfect vervullen.
Other Padel kleding Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Prijs

Prijs

€ 0,00 - € 23,00

Maat

Maat

Speler:

Speler:

Color

Color