Hydrogen Brand

Hydrogen Brand

Het Hydrogen Brand wordt beschouwd als het eerste luxury sportkledingmerk , het schedelmerk ontwikkelt kleding voor tennis en padel van de hoogste kwaliteit, altijd volgens modetrends.

De Hydrogen tenniskledinglijnen bestaan uit t-shirts, shorts, lange broeken en jacks met hoge contrasten waarbij de schedel altijd goed zichtbaar aanwezig is.

Filter

Hydrogen tenniskleding voor de goedkoopste prijs

Ontdek onze selectie kledingstukken voor het seizoen 2022 van de firma Hydrogen , ademende, comfortabele en flexibele kledingstukken die passen bij het lichaam met stoffen van de hoogste kwaliteit en ongelooflijke en unieke ontwerpen die echte kunstwerken zijn.

Verder heeft Hydrogen exclusieve samenwerkingen met andere merken die zeer beperkte ontwerpen en runs produceren, bijvoorbeeld met Laborghini, Alfa Romeo, Prince , Fiat, Lotus, enz.

Onder de uitstekende spelers die in hun gelederen tellen, hebben we de Spaanse tennisser Feliciano López en andere tennissers uit het professionele ATP-circuit zoals Tomas Berdych, Alejandro Davidovich, Filippo Baldi, Marton Fucsovics, Aslan Karatsev... Of de WTA spelers Polona Hercog, Vitalia Diatchenko, Anastasia Pivovarova of Maria Masini.

Hydrogen, het luxury merk om padel tennis te spelen

Hydrogen, opgericht in 2003 door de in Italië gevestigde ontwerper Alberto Bresci , begon met het produceren van sportkleding voor mannen met stoffen van uitstekende kwaliteit.

Tegenwoordig zijn zijn kledingcollecties gericht op zowel vrouwen als mannen, en wordt aangevuld met stadskleding die een onderscheidende levensstijl markeert, waar Alberto Bresci zijn liefde voor Italië wilde tonen.

Het is later in de wereld van padel gekomen dan andere van zijn concurrenten, maar het is duidelijk dat het schedelmerk binnenkort op veel padelbanen te zien zal zijn en dat we dankzij zijn karakteristieke ontwerpen in staat zullen zijn om dit merk te onderscheiden van de rest.

Other Padel kleding Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Prijs

Prijs

€ 35,00 - € 100,00

Maat

Maat

Speler:

Speler:

Color

Color