Padeltas Adidas

Padeltas Adidas

Zoek in onze selectie Adidas padeltas voor de tas die u zoekt om uw racket of accessoires te beschermen, zoals altijd tegen de beste prijs en met de meest succulente aanbiedingen op internet, de meest opvallende modellen zijn de Adipower racketas voor hun bescherming, de Barricade vanwege zijn lichtheid en omdat hij erg groot is. Bovendien is dit model een van de bestsellers.

De kwaliteit van de Adidas tassen helpt je racket te beschermen tegen krassen, stoten of slecht weer, ze zijn de ideale aanvulling om de levensduur van ons padel materiaal te verlengen.

We hebben ook padel rugzak als de ideale aanvulling om te gaan padel, met ergonomische ontwerpen om je lichaam te beschermen wanneer je naar de padelbaan reist.

Filter

Nieuwe collectie Adidas padeltas 2023

Binnen de collectie van 2022 en 2023 waren er modellen die enorm populair waren. In 2023 zijn er nieuwe producten toegevoegd die de voorgaande modellen verbeteren. Zoals altijd zijn ze gemaakt van gemakkelijk schoon te maken materialen, met ruimte voor 2 of 3 padelrackets en compartimenten voor ten minste schoenen, waarbij sommige ook zakken hebben voor sleutels.

  • Adidas Multigame Tas: De Adidas Multigame padeltas zijn een uitstekende keuze voor spelers die op zoek zijn naar kwaliteit en functionaliteit, met ruime compartimenten en organisatorische vakken.
  • Adidas ProTour Tas: Kan worden gedragen als een rugzak dankzij de handvatten en is gemaakt van duurzaam polyester om de duurzaamheid te waarborgen. Ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een compacte maar ruime tas, waarmee ze hun padeluitrusting georganiseerd en beschermd kunnen vervoeren.
  • Adidas Carbon Tas: Dit model is uit 2018 en is niet meer verkrijgbaar bij het merk.
  • Adidas Control Tas: Dit is de meest betaalbare serie in de collectie, met een scherpe prijs. Ideaal om cadeau te doen of als tas voor het meenemen van het noodzakelijke. Verkrijgbaar in zwart en geel en zwart en oranje.

Adidas tassen zijn een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een grote tas van een bekend merk met een hoge kwaliteit. De padeltassen van Adidas zijn ontworpen met duurzame en sterke materialen die je padelrackets en andere persoonlijke spullen effectief beschermen.

Goedkope Adidas padeltas

In onze Padel Zone winkel vind je een ruim assortiment Adidas padel racketas . Een Adidas padeltas is een noodzakelijke padelaccessoire omdat we naast het beschermen van ons Adidas padel racket al onze apparatuur mee kunnen nemen naar de training.

Als je een padeltas wilt kopen, bieden we je verschillende maten, kwaliteiten en zelfs rugzakken, zodat je alles kunt opbergen wat je nodig hebt, van Adidas padel rackets en schoenen tot technische kleding, handdoeken en kleine voorwerpen die kwijt kunnen raken.

De fabrikanten van producten voor padel, zoals Adidas in dit geval, maken producten om padel te spelen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast zet dit sportmerk onder de naam "Adidas Padel" zich in voor de laatste innovaties en verrassende designs.

Adidas padelrugzak, capaciteit en comfort

We hebben al de nieuwe modellen Adidas padelrugzak , zoals gebruikelijk in het Duitse merk, de serie Adidas Backpack Pro Tour 2.0 rugzak is het juweel in de kroon, het belangrijkste kenmerk is dat ze groot en stijf zijn, dus al ons materiaal zal volledig beschermd zijn tegen schokken, dit model is ontworpen in de kleuren zwart en rood, zwart en blauw en zwart en grijs.

Natuurlijk, als je op zoek bent naar een goedkopere rugzak, zou je de Adidas Barricade padelrugzak hebben, het belangrijkste voordeel van de vorige, naast de prijs, is dat ze erg licht zijn en veel zakken hebben.

Other Padeltassen Merken

Filter

Gebruiken

Prijs

Prijs

€ 8,00 - € 91,00

Merk

Merk