Hesacore grip Gel Bullpadel
  • Hesacore grip Gel Bullpadel
  • Hesacore grip Gel Bullpadel

Hesacore grip Gel Bullpadel

PVP: € 23,00
€ 19,96
-14% Bullpadel
grip Hesacore Gel Bullpadel blauw | Breng een revolutie teweeg in je spel met de blauwe Bullpadel Hesacore Gel Grip. Superieure grip met maximaal comfort en geavanceerde technologie. Voel het verschil op de baan!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

grip padel Hesacore Gel Bullpadel

Verhoog je speelervaring met de Hesacore Gel Bullpadel grip in blauw, een revolutie in grip voor padelspelers. Ontworpen om perfect aan elke hand aan te passen dankzij het gelachtige materiaal, werkt het als een beschermend kussen bij elke impact, waardoor ongekend comfort wordt geboden en armletsel wordt voorkomen.

De innovatie van Hesacore in deze grip ligt in het gefacetteerde ontwerp, dat het contactoppervlak tussen de hand en het handvat vergroot. Dit unieke ontwerp ontwikkelt tussen 8% en 14% meer wrijving, waardoor een meer ontspannen en efficiënte grip mogelijk is. Minder inspanning en spanning op de vingers resulteert in een soepelere en harmonieuzere swing, wat de nauwkeurigheid en kracht van elke slag verbetert.

Kenmerken Hesacore Gel Bullpadel grip blauw

  • Gelachtig materiaal dat zich onmiddellijk aanpast, waardoor een uitzonderlijke grip wordt geboden.
  • Anti-vibratie, anti-zweet en anti-vocht eigenschappen voor comfortabeler spel.
  • Gefacetteerd ontwerp om wrijving te vergroten en de inspanning bij de grip te verminderen.
  • Draagt bij aan een soepelere swing en vermindert de kans op blessures.
  • Onderdeel van de Bullpadel accessoires collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor beginners en spelers die armletsel willen voorkomen, op zoek naar meer grip en totale controle tijdens het spel om hun meest veeleisende wedstrijden zonder ongemak te spelen. Geschikt voor alle doelgroepen.

Waarom ga je het leuk vinden?

De Hesacore Gel Bullpadel grip in blauw is perfect voor spelers die hun prestaties willen verbeteren met maximaal comfort. De geavanceerde technologie biedt een superieure grip, waardoor elke slag een unieke ervaring wordt.

Ontdek meer over Bullpadel

Bullpadel staat bekend om zijn innovatie en kwaliteit, en biedt producten die de verwachtingen van spelers overtreffen. Met een sterke aanwezigheid in de wereld van padel, blijft Bullpadel toegewijd aan de ontwikkeling van accessoires en rackets die de prestaties van spelers op de baan verbeteren.

Een duidelijk voorbeeld dat het een trendy merk is, is dat professionele spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Gemma Triay concurreren met hun producten.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten