Cubo Wilson Ovegrips Feel WRZ4008 White
  • Cubo Wilson Ovegrips Feel WRZ4008 White

Box 60 Wilson Ovegrips microperforaties

PVP: € 110,00
€ 79,95
-28% Wilson Padel
Overgrips Wilson Feel WRZ4008 | Koop de WRZ4008 emmer met 60 Wilson Feel White padel overgrips, micro-geperforeerde overgrips voor de beste prijs.

Box de 60 Overgrips Wilson Feel WRZ4008

We stellen u de beste accessoires ter beschikking om ten volle van deze sport te genieten. Koop de emmer Wilson Feel padel micro-geperforeerde overgrips , de beste manier om een einde te maken aan zweethanden. Je zult de beste sensaties hebben met zijn extra dunne ontwerp en de perforaties geven je de grip die je nodig hebt om al je slagen goed uit te voeren.

Voor wie is het? Ontworpen voor: elke man of vrouw die dol is op padel en die de grip aan zijn hand moet aanpassen. Ze zijn ook geïndiceerd om onder hoge temperaturen te spelen en hebben een stevige grip op het padelracket.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze opvallen door hun comfort en grote absorptievermogen, waardoor zweten geen ongemak is en je je kunt concentreren op het spel. Bovendien is het pakket van 60 stuks zeer gunstig geprijsd.

Goed dat je dat weet...

  • Extra fijne en witte afwerking van de padel overgrips.
  • Ze doorstaan verschillende games die de beste prestaties bieden.
  • Microgeperforeerd oppervlak.
  • Drum met 60 stuks WRZ4008 voor een fantastische prijs.
  • Ze gaan vocht in de handen tegen.
  • Inbegrepen in de padelcatalogus met Wilson-accessoires.

Geniet van deze sport met een van de toonaangevende merken in de sector zoals Wilson Sport. Ze hebben een jarenlange ervaring achter zich en zijn erin geslaagd om producten te vervaardigen die zijn aangepast aan alle behoeften van het publiek. Ontdek de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, padel rackets en andere accessoires voor de beste prestaties en het beste design op het veld. Denk niet twee keer na en ga naar een van de favoriete merken van spelers.

Onze beste producten