Enebe padel rackets

Enebe padel rackets

De naam ENEBE staat synoniem voor respect en vertrouwen bij klanten die voor dit merk uit Alicante hebben gekozen. De NB padel racketcollectie is uitgebreid en met zeer concurrerende prijzen, waarbij carbon een van de materialen is die wordt gebruikt bij de constructie van de meeste van zijn rackets.
Twee Enebe padel rackets die breed geaccepteerd worden door onze klanten zijn de RSX Graphene en de Combat Ultrasoft. Javi Rico, professionele racketspeler van de World Padel Tour, draagt NB-rackets.
Filter

Enebe Padel 2022 modellen

Na de modellen te hebben bekeken die ze jaren geleden zo leuk vonden, is het tijd om de 2022-modellen te herzien die het meeste succes hebben en die veel in de smaak vallen, padel rackets die in korte tijd bestsellers zijn geworden.

  • Enebe Aerox Revolution , het nieuwe model van de mythische Aerox is nu terug met een 24k carbon-versie en spectaculaire afwerkingen, alsof dat nog niet genoeg is, de speelbaarheid is ongelooflijk omdat het HR3-rubbertechnologie bevat.
  • NB Response schep: Karakteristieke schep vanwege zijn karakteristieke hart, druppelvorm en 24k carbon over het gehele oppervlak.
  • NB Supra Carbon Pro , nog een van de rackets die het meest geliefd zijn in 2021, is het racket waar de speler Javi Rico mee speelt, het valt op door zijn power, en de karakteristieke brug die het heeft in het geel, veel power met een groot gemak.
  • Enebe Spitfire Pro Carbon , nog een van de favoriete modellen voor velen, we weten niet of het komt door zijn zwarte kleuren of vanwege zijn geweldige spel, zeer compleet zowel in controle als kracht, met hetzelfde ontwerp als de vorige maar voor alle doelgroepen.
  • NB Massive Attack Carbon Pro , het krachtigste model van het merk en een van de favorieten voor spelers die op zoek zijn naar een aanvallende game.
En dit zijn onze favoriete rackets van 2021, de collectie is uitgebreid, maar we wilden alleen de best verkochte rackets van Enebe noemen zodat je weet welke je kunt kiezen als je ze weg wilt geven, of als je ze wilt ophalen een van de merken die de voorkeur hebben van Many.

Nieuws en goedkope Enebe padel rackets

De heropleving van het padelmerk ENEBE is eindelijk gearriveerd in 2022 , een heruitgave van de mythische rackets van het merk met zijn drie bestverkochte modellen en die perfect passen bij elk type speler, omdat we met elk van hen het beste zullen hebben. kracht en beide soorten spel.

  • Aerox Carbon , het veelzijdige model bij uitstek van NB, blad met hoge dichtheid EVA HR3-rubber voor een zeer comfortabel spel, blauw en zwart samen met het ruwe oppervlak onderscheiden zich van dit model.
  • RSX Graphene, Enebe 's meest succesvolle powerracket, met zijn karakteristieke rode en zwarte kleuren.
  • Combat Ultrasoft, het model dat meer gericht is op controle maar zonder kracht te verliezen, wordt gekenmerkt door zijn blauw met zwarte design.

Waarom kiezen voor het merk Enebe?

Enebe heeft jaren geleden moeilijke tijden doorgemaakt, maar in 2022 is het erin geslaagd om terug te keren naar hetzelfde punt dat het jaren geleden verliet, vooral dankzij de heruitgaven die het op de markt heeft gebracht met dezelfde functies en sensaties als zijn voorgangers.

Dit jaar, ten slotte, presenteerde het nieuwe modellen met nieuwe technologieën, met meer dan 20 nieuwe padel rackets om te proberen ENEBE op de plaats te plaatsen die het verdient .

Als het officiële ENEBE-verkooppunt in Valencia , zijn we erg trots om ons systeem van testpadel rackets aan te kondigen, zodat u die high-end modellen kunt uitproberen die u het meest interesseren.

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Tacto

Tacto

Material Principal

Material Principal

Rugosidad

Rugosidad

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 5,00 - € 248,00

Gewicht:

Gewicht: