Padelgreep Babolat Syntec Pro x1 wit
  • Padelgreep Babolat Syntec Pro x1 wit

Padelgreep Babolat Syntec Pro x1 wit

PVP: € 8,95
€ 7,95
-12% Babolat
Padelgreep Babolat Syntec Pro x1 witte | Niets houdt je tegen om je beste slagen te maken met je racket dankzij de Syntec Pro grip van het merk Babolat die helpt door de grip te verbeteren zonder al te veel gewicht toe te voegen

Padelgreep Babolat Syntec Pro x1 witte

Je hebt al een brede catalogus met accessoires beschikbaar waar je een groot aantal accessoires kunt vinden waarmee je jezelf kunt uitrusten voor het spel. Binnenin kun je de nieuwe collectie van de firma Babolat kopen waar de Syntec Pro grip in het wit verkrijgbaar is.

Eenmaal aan, biedt het een zeer goede grip omdat het geen zweet ophoopt, dus het helpt voorkomen dat het racket uit je handen glijdt terwijl je speelt. Aan de andere kant is het een heel licht accessoire, dus als het eenmaal aan is, zal het niet te veel gewicht toevoegen aan je padelracket.

Padelgreep Babolat Syntec Pro in wit, kenmerken

  • De Babolat Syntec Pro grip wordt per stuk verkocht.
  • Vermijd overmatig zweten op de hand.
  • Zeer resistent zodat het na verloop van tijd geen kwaliteit verliest.
  • Een licht accessoire voegt niet te veel gewicht toe aan je racket.
  • Het is ontworpen in wit met zwarte details.
  • Babolat 2023 padeltoebehoren.

Voor wie is het? Het is zonder twijfel een ideaal accessoire voor mensen die zichzelf willen uitrusten met hoogwaardige accessoires, aangezien de Syntec Pro-handgreep is gemaakt van hoogwaardige en resistente materialen, zodat deze niet onderhevig is aan slijtage door gebruik.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een essentiële aanvulling is bij het spelen van padel, helpt het ook door trillingen bij elke slag te verminderen voor een veel comfortabeler spel. Het is ook ontworpen in wit met details in zwart, een klassieke combinatie die je kunt dragen met je padelracket.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten