Overgrips Babolat Pro Response Feel x3 zwart
  • Overgrips Babolat Pro Response Feel x3 zwart

Overgrips Babolat Pro Response Feel x3 zwart

PVP: € 8,95
€ 7,95
-12% Babolat
Babolat Pro Response Feel Black Overgrips Driepak | Ontdek het nieuwe pakket van drie Pro Response overgrips van het merk Babolat, een accessoire om op het handvat van je racket te plaatsen en de grip te verbeteren
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 23 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Padel overgrips Babolat Pro Response Feel x3 zwart

Verbeter de grip van uw racket met de nieuwe collectie grips en overgrips van het merk Babolat waar u kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan modellen. Koop de nieuwe Pro Response Feel-overgrips die worden verkocht in een pakket van drie stuks, zodat je ze kunt vervangen wanneer je ze nodig hebt.

De plaatsing is heel eenvoudig, dus het duurt niet lang, en het is ook niet moeilijk om het te verwijderen, zodat je het kunt vervangen wanneer je het nodig hebt. Aan de andere kant verbeteren ze niet alleen de grip van het racket, maar voorkomen ze dat zweet zich ophoopt, zodat het niet wegglijdt door overmaat.

Babolat pack 3 overgrips Pro Response feel in zwarte kleur, kenmerken

  • De Babolat Pro Response Feel wordt verkocht in een verpakking van drie stuks.
  • Van de lichtste zodat je schep niet zwaarder wordt als je hem draagt.
  • De plaatsing is eenvoudig en kost niet veel tijd.
  • Verbeter de grip om het veel comfortabeler te maken.
  • Ontwerp in zwarte kleur zodat je het kunt matchen met je padelracket.
  • Babolat 2023 padeltoebehoren.

Voor wie is het? Het is zonder twijfel een perfect accessoire voor mensen die overmatig zweten tijdens het padel willen voorkomen, omdat de Pro Response Feel-overgrips voorkomen dat zweet zich ophoopt in de hand, waardoor het racket uit de handen glijdt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een essentieel accessoire is, worden ze ook verkocht in een pakket van drie stuks, zodat ze voor een betere prijs uitkomen dan ze afzonderlijk te kopen. Ze zijn ook in het zwart ontworpen, zodat je ze kunt matchen met je padelracket.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten