RS Padel

RS Padel

Als je op zoek bent naar padelproducten van hoge kwaliteit om je te helpen je spel te verbeteren, zoek dan niet verder dan RS Padel , het merk gecreëerd door Robin Soderling.

RS Padel rackets zijn snel uitgegroeid tot een van de meest populaire padelmerken in Europa, dankzij de focus op kwaliteit, design en prestaties.

Filter

Ontdek de nieuwe collectie RS Padel 2023 rackets

We presenteren u de RS Padel 2023-racketmodellen die het beste werken en hun belangrijkste kenmerken, zodat u weet welke het beste is voor uw type spel.

  • RS Pro Edition Power : Dit high-end racket heeft een elegant en agressief ontwerp. Het heeft een frame van 100% carbon, wat hem een grote duurzaamheid en stijfheid geeft. Bovendien zorgt de EVA Soft rubberen kern voor een geweldige baloutput. Het wordt aanbevolen voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een racket met hoge prestaties.
  • RS Prime Control Edition : Zoals de naam al aangeeft, is dit racket ontworpen om meer controle in het spel te bieden. Het heeft een frame van 100% carbon en een kern van EVA-rubber met een hoge dichtheid, die zorgt voor een uitstekende schokabsorptie en meer precisie bij het slaan. Dit racket is ideaal voor halfgevorderde en gevorderde spelers die hun controle op het veld willen verbeteren.
  • RS Pro Edition Simon Vasquez : Dit racket is ontworpen om meer kracht in de slagen te geven. Hij heeft een 100% carbon frame en een High Density EVA-rubberen kern, wat hem veel kracht en balvermogen geeft. Bovendien geeft het ruitvormige ontwerp het een brede sweetspot, waardoor het ideaal is voor spelers die op zoek zijn naar een racket met veel kracht.
  • RS Pro Edition Cayetano Rocafort : Dit racket is ontworpen voor een goede manoeuvreerbaarheid in de buurt van het net. Hij heeft een 100% carbon frame en een EVA Soft rubberen kern, wat hem een geweldig gevoel van controle geeft. Het druppelvormige ontwerp geeft het een medium balans, waardoor het ideaal is voor spelers die op zoek zijn naar een racket waarmee ze snel kunnen bewegen op het veld.

Elk RS Padel-racket heeft specifieke eigenschappen die het geschikt maken voor verschillende speelstijlen en spelniveaus. Het is belangrijk om het juiste racket te kiezen voor jouw speelstijl en niveau om het meeste uit elk spel te halen.

RS Padel, het merk van Robin Soderling

RS Pádel is een padelmerk dat in 2015 is opgericht door de voormalige Zweedse tennisser Robin Soderling . Nadat hij wegens een blessure stopte met professioneel tennis, besloot Soderling zich te concentreren op zijn passie voor padel en zijn eigen merk te creëren. Het merk is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire padelmerken in Europa, dankzij de focus op kwaliteit, design en prestaties .

Alle producten van het merk zijn ontworpen met het oog op prestaties en comfort op de padelbaan en zijn gemaakt met de beste materialen. Het merk biedt een breed scala aan padelproducten, van rackets tot kleding en accessoires.

RS Padel is een padelmerk dat de laatste jaren aan populariteit wint. Dit merk onderscheidt zich door de kwaliteit van zijn producten, die zijn ontworpen om de prestaties op het veld te verbeteren. Het merk biedt een breed scala aan padelproducten, van rackets tot kleding en accessoires. Alle producten van RS Padel worden vervaardigd met de beste materialen en productietechnieken, wat kwaliteit en duurzaamheid garandeert.

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Aanraken:

Aanraken:

Hoofdmateriaal

Hoofdmateriaal

Ruwheid

Ruwheid

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 35,00 - € 316,00

Gewicht:

Gewicht: