Joma padel rackets

Joma padel rackets

Ontdek de nieuwe collectie Joma padel rackets , dit seizoen keert het terug met goedkope en competitieve padel rackets. U kunt kiezen uit een breed scala aan modellen, waaronder de nieuwe Gold Pro Power voor de hardste slagmensen en de Gold Pro Control voor de meest technische.

Het is momenteel vertegenwoordigd op de WPT-tracks dankzij het Joma-team en we zijn er zeker van dat u op de juiste plaats bent om een Joma-padel racket voor de beste prijs te kopen.

Filter

Ontdek de Joma 2022 padel racketcollectie

Deze nieuwe collectie Joma 2022-rackets onderscheidt zich door zijn kwaliteit en goede prijs, met textreme carbon en 18k-stof om hoogwaardige rackets te bereiken. In de catalogus kunnen we vinden:

  • Hoogwaardige Joma-rackets : Gold Pro Power is het powermodel, Gold Pro Control met lage balans en geweldige controle en Gold Pro Balance, het meest uitgebalanceerde van de collectie. Ze onderscheiden zich door hun 100% carbon constructie, 3D-spintechnologie om effecten te verbeteren en eva-rubber voor een uitzonderlijke aanraking.
  • Joma padel rackets voor gemiddeld niveau : u kunt kiezen tussen de Slam Pro Power, Slam Pro Control of de Championship Balance, afhankelijk van uw speelstijl. Het zijn rackets met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die flexibelere materialen combineren in hun constructie om een snelle aanpassing te bevorderen. De sweet spot in dit type racket is breed, gericht op zowel mid-level spelers als professionele spelers.
  • Goedkope Joma rackets : Deze rackets zijn ideaal om te beginnen met spelen en game na game vooruitgang te boeken en vooral als je op zoek bent naar een goedkoop Joma padel racket. Met de Game Control kun je de bal met precisie plaatsen en genieten van de beste sensaties voor de beste prijs.

Zoals je kunt zien, als je een Joma padel racket wilt kopen, heb je 3 modellen met verschillende prijzen en binnen elk bereik 3 soorten spellen, zodat het voor jou heel gemakkelijk is om degene te kiezen die het beste bij je past.

Joma-rackets betreden met geweld de wereld van padel

Tot nu toe had de Spaanse firma Joma Sport zich gericht op de schoenensector, zijn specialiteit, en werd zelfs de officiële schoen van de World Padel Tour met de nieuwe Joma Slam-racketschoenen die een bestseller worden. Dit seizoen gaat het merk verder en vervolledigt het zijn productcatalogus met de Joma 2021 padel racketcollectie, een van de meest complete van het jaar.

Alsof dit nog niet genoeg is, heeft het een geweldige vertegenwoordiging op het veld door geweldige spelers. Binnen de herenbox vinden we nummers 1 zoals Juani Mieres, Uri Botelo, Martín Di Nenno of Javi Rico die concurreren met hun producten. Wat de meisjes betreft, Patty Llaguno, Teresa Navarro of Aranzazu Osoro zijn enkele van de WPT-spelers die Joma dragen.

Joma, evoluerende racketsporttechnologieën

Het Spaanse merk begon in 1965 in de sportwereld, opgericht door Fructuoso López, een 22-jarige die begon als leerling schoenmaker. Het bedrijf begon met 8 werknemers en heeft nu meer dan 250 werknemers, kleedt de belangrijkste Olympische teams ter wereld en heeft overeenkomsten met veel clubs.

Het is een feit dat Joma is uitgegroeid tot een van de sportmerken met de beste prijs-kwaliteitverhouding in de sector. Het begon met de productie van voetbalschoenen, maar momenteel produceert het allerlei kits en accessoires voor verschillende sportdisciplines zoals voetbal, atletiek of padel.

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Aanraken:

Aanraken:

Hoofdmateriaal

Hoofdmateriaal

Ruwheid

Ruwheid

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 18,00 - € 182,00

Gewicht:

Gewicht: