Dunlop Padel tassen

Dunlop Padel tassen

In onze Zona de Padel webshop vind je de beste dunlop padel racketas om mee te nemen naar de padel tennisbaan, alles wat je nodig hebt om te oefenen en padel tennis te spelen. Als officiële distributeur van toonaangevende padelmerken bieden wij padeltassen en padeltassen aan die zijn gemaakt met de beste materialen en kenmerken op de markt. In deze rubriek vind je de dunlop padeltassen voor dit seizoen .

Filter

Grote capaciteit en de beste prijs in Dunlop padel racketassen

De Dunlop padel racketas is een artikel dat speciaal is ontwikkeld om onze apparatuur te beschermen en mee te nemen naar de padelbaan. Hij is zo ontworpen dat je er zowel Dunlop padel rackets als schoenen, technische kleding, handdoeken, toilettassen en bijvoorbeeld kleine waardevolle producten in kwijt kunt.

  • Dunlop Elite padel Bag: Zonder twijfel de bestseller van de hele collectie, het hoge assortiment van Dunlop, zeer groot en met uitzonderlijke afwerkingen, in oranje en gele kleuren. Het is de paletteero die Juani Mieres draagt.
  • Dunlop Elite Thermo padel racketas: deze wordt momenteel niet meer geproduceerd en wordt vervangen door de Dunlop PRO-serie.

Bij een Dunlop padeltas of rugzak gebeurt dat niet aangezien de merken zich bezig houden met het vervaardigen van verschillende compartimenten om al onze spullen van elkaar te scheiden en op te bergen. Hier vindt u verschillende padeltassen met verschillende maten, groot en klein, en kwaliteiten zonder de spectaculaire ontwerpen te vergeten.

Padeltassen en rugzakken van het merk Dunlop, groot en goedkoop

Dunlop Padel is een merk dat al meer dan 20 jaar racketsporttassen van de hoogste kwaliteit ontwikkelt, met de beste materialen en features op de markt en vooral met de allernieuwste designs en de laatste mode. Bovenal onderscheiden ze zich door hun grote capaciteit.

Als u zich in onze online winkel bevindt, is dat omdat u misschien geïnteresseerd bent in het vinden van een palettero, degene die het beste bij uw behoeften en smaak past, onze variëteit ontdekt en uzelf uitrust als de echte kampioenen.

Other Padeltassen Merken

Filter

Gebruiken

Prijs

Prijs

€ 20,00 - € 100,00

Merk

Merk