Royal Padel rackets

Royal Padel rackets

Royal Padel padel rackets bevatten de beste materialen, koolstof, titanium, glasvezel, schuim, ze bereiken ook een uitstekend vermogen in combinatie met geweldige controle.

Het merk wordt gekenmerkt door de productie met schuim- en polyethyleenkernen, met als vlaggenschepen de Royal Padel RP Aniversario en de RP WHIP. Als je een Royal padel racket wilt kopen in Zona de Padel dan vind je een groot assortiment voor de beste prijs met gratis verzending en natuurlijk veel cadeaus bij je aankoop.

Filter

Nieuwe Royal Padel 2022-collectie

Als je Royal Padel rackets gaat kopen , moet je weten dat ze het DNA van de voorgaande seizoenen behouden, de vorm en materialen blijven hetzelfde als de RP-opvolgers, maar er is een duidelijke verandering in esthetiek die op het eerste gezicht zichtbaar is als zodra je het ziet, en is dat de fabrikant zijn productie heeft gewijzigd om uitstekende afwerkingen te bereiken.

Een andere grote nieuwigheid voor 2022 zijn de padel rackets met Hybrid cores:

  • M27 Hybrid , het besturingsmodel met het beste van EVA en FOAM
  • RP790 Hybrid zijn hybriden , dat betekent dat Royal Padel een mengsel van EVA, FOAM en polyethyleen heeft gemaakt in de constructie van de kern.
  • Royal Padel M27 R Control 22 , het controleracket met de beste touch die Royal Padel in zijn catalogus heeft, met een polyethyleen kern en een carbon oppervlak om de weerstand te verhogen.
  • RP M27 R-Line, is een superieur assortiment van geweldige controle met een ruw oppervlak.
  • RP M27 R-Fury, is het best verkochte Royal racket in 2022 en een van de rackets bij uitstek van de firma.

In de collectie hebben we padel rackets met een gemengde kern van polyethyleen en EVA, de combinatie van beide materialen zorgt niet voor meer duurzaamheid en minder breuk, omdat de EVA iets langer meegaat, maar de FOAM heeft betere controle en betere sensaties, want dat is waarom ze de goedkope padel rackets van dit merk zo leuk vinden, vanwege de touch die het heeft en hoe comfortabel je ermee speelt.

Het tweede punt waarvoor hij de Hybrid eruit wilde halen is omdat er enkele gebruikers zijn die zeggen dat ze erg zacht zijn, dankzij deze mix van cores zijn ze iets harder.

In de markt kun je goedkope Royal Padelrackets vinden, ze zijn gemaakt in China, vandaar hun prijs, ze verschillen van de high-end omdat hun kern is gemaakt van EVA en het proces meer gemechaniseerd is, ze zijn mid-range padel rackets voor wie begint of op zoek is naar een iets betere padel racket.

Waarom kiezen voor het merk Royal Padel?

We zijn ongetwijfeld een van de langstlopende padelbedrijven, de constructie van de padel rackets is nog steeds handgemaakt, vandaar dat de runs klein zijn en een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben.

padel rackets Royal Padel Meningen : De meningen van dit merk zijn erg goed, vooral vanwege het comfort dat ze hebben en het geweldige geluid wanneer de bal raakt. Ze worden gekenmerkt door een zachte aanraking en een geweldige baloutput waardoor elke speler zich vanaf het eerste moment dat ze worden gebruikt comfortabel voelt.

Vergelijking van de beste Royal Padel rackets

De beste Royal Padel rackets zijn altijd twee modellen bij uitstek geweest, we hebben het over de RP Aniversario en de RP790, beide padel rackets zijn een bestseller en een van de beste padel rackets die je van deze firma zult vinden.

In 2022 is de evolutie van de RP Aniversario vervangen, of liever gezegd, er is een nieuw racket boven de laatste, de M27, met kenmerken die erg lijken op de Aniversario, maar het verandert dat koolstof is gebruikt in de constructie in de hele gezicht, dus het verbetert de technologie, maar met grote controle en met behoud van uitstekende kracht.

De Royal Padel RP790 Whip polyethyleen, is een van de meest geliefde rackets van gebruikers van dit merk, met een zachtere touch dan de M27 vanwege zijn 100% polyethyleen kern, met een grote sweet spot, uitstekende controle en kracht. het is niet alleen een van de beste, een van de best verkochte modellen van het merk dankzij zijn veelzijdigheid, in de 2021-editie wordt hij geleverd in zwarte en groene kleuren, net als de originele versie.

Ten slotte hebben we als een uitstekende nieuwigheid de serie rackets van de APT , de Whip APT en de RP APT America, beide met een ruw oppervlak die de nieuwe collectie een pluspunt geven door deze technologie op te nemen die zo wordt gewaardeerd door degenen die graag topspin bal.

Professionele mening van de Royal Padel rackets

We hebben je altijd verteld dat vanwege de eigenschappen van Royal Padel rackets ze de beste padel rackets zijn om blessures aan de arm, elleboog of schouder te behandelen. De reden hiervoor is dat het materiaal waarmee ze zijn gebouwd polyethyleen is, een materiaal dat trillingen volledig absorbeert en voorkomt dat ze worden doorgegeven aan de arm, zodat de arm er niet onder lijdt.

Polyethyleen is een zacht rubber, daarom hebben ze die aanraking die zo gewaardeerd wordt door hun volgers, ze hebben veel comfort, met een geweldige aanraking en met een zeer correcte kracht, je zult het erg leuk vinden.

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Tacto

Tacto

Material Principal

Material Principal

Rugosidad

Rugosidad

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 45,00 - € 306,00

Gewicht:

Gewicht: