Royal Padel rackets

Royal Padel rackets

Ontdek de Royal Padel rackets uit de 2024 collectie, een perfecte combinatie van traditie en innovatie. Sinds de lancering in 1991 heeft Royal Padel zich in Spanje gevestigd als een pioniersmerk, met kwaliteitsrackets die alle spelers bekoren door hun spel en geluid.

Dit jaar heruitvindt de iconische Royal Padel M27 zichzelf, met behoud van zijn klassieke essentie terwijl de laatste technologieën worden geïntegreerd om een uitzonderlijke prestatie te garanderen. Ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een racket met geschiedenis en moderne functies.

Filter

Nieuwe collectie Royal Padel rackets 2024

Treed binnen in de wereld van Royal Padel, een merk dat padel sinds 1991 heeft gerevolutioneerd. De nieuwe collectie van Royal Padel rackets 2024 brengt een fusie van geavanceerde technologie en uitzonderlijk design. Elk racket is ontworpen om superieure prestaties te leveren, van de befaamde Royal Padel M27 tot het innovatieve model Whip.

Kies je ideale partner met de nieuwe collectie, combineer deze en bescherm je racket met de collectie van Royal Padel tassen en bereid je voor om je spel te transformeren met stijl, kracht en precisie. Ontdek waarom de Royal Padel rackets gekozen worden door kampioenen, vanwege hun zachte aanraking en unieke tromgeluid. Beleef de ervaring van het spelen met een racket dat het verschil maakt.

 • ROYAL PADEL WHIP POLYETHYLEEN 2024: Ervaar het snelle herstel en het comfort dat het polyethyleenrubber biedt. Met een design gericht op techniek, is dit racket voor degenen die precisie en kracht waarderen.
 • ROYAL PADEL WHIP WOMAN 2024: Ontworpen voor vrouwen, voor de beste speelsters, dit model is een van de beste rackets voor vrouwen, biedt lichtheid en een vrouwelijke esthetiek, zonder in te boeten op kwaliteit en prestaties.
 • ROYAL PADEL WHIP EVA 2024: De kern van EVA Hard rubber zorgt voor een superieure schokabsorptie, perfect voor technische spelers die geen kracht willen opofferen voor controle.
 • ROYAL PADEL WHIP HYBRID 2024: Een hybride van kracht en controle met een "oversize" formaat, ideaal voor diegenen die het beste van twee werelden in één racket zoeken.
 • ROYAL PADEL R ACE 2024: De keuze van Roger Aromí om het spel te domineren. Zijn 100% carbon 3K en diamantvorm maken dit racket tot een echt juweel op het veld.
 • ROYAL PADEL R ACE LIGHT 2024: De lichtere versie van de R-ACE, aangepast voor Carla Mesa en alle veeleisende speelsters die op zoek zijn naar precisie en kracht.
 • ROYAL PADEL M27 POLYETHYLEEN LTD 2024: De evolutie van het M27 model met 3D Hexcel Twill Aeronautische carbonversterkingen, biedt duurzaamheid en ongeëvenaarde prestaties.
 • ROYAL PADEL R CONTROL 2024: Voor spelers die maximale controle zoeken, dit model met Carbon 12K en Rough Spin oppervlak is de definitie van precisie.
 • ROYAL PADEL 34 JUBILEUM POLYETHYLEEN 2024: Verbeterd ten opzichte van zijn voorganger met geavanceerde technologie, dit racket is ideaal voor spelers die een balans tussen controle en kracht zoeken.
 • ROYAL PADEL 34 JUBILEUM LIGHT 2024: Perfect voor speelsters, dit racket biedt een verminderd gewicht en een vrouwelijke esthetiek, terwijl de kwaliteit van Royal Padel behouden blijft.
 • ROYAL PADEL R LINE FURY 2024: Pure kracht met een "schuurpapier" type oppervlak en carbonversterkingen, ontworpen voor agressieve en competitieve spelers.

In de collectie hebben we rackets met gemengde kernen van polyethyleen en EVA, de combinatie van deze twee materialen verhoogt de duurzaamheid en vermindert breuken, aangezien EVA iets langer meegaat, maar FOAM biedt betere controle en een beter gevoel, daarom zijn de goedkope padelrackets van dit merk zo populair, vanwege het gevoel dat ze geven en hoe comfortabel je ermee speelt.

Waarom kiezen voor het merk Royal Padel?

De keuze voor Royal Padel brengt de belofte van een ongeëvenaarde geluidskwaliteit en een gevoel van slagkracht op de baan die alleen het polyethyleen rubber kan bieden. Dit materiaal, de sleutel tot het succes van Royal, biedt een ideale combinatie van comfort en snelle respons, wat resulteert in nauwkeurigere en meer gecontroleerde slagen, waardoor Royal Padel de favoriet blijft onder padelenthousiasten.

Het resultaat is een lijn van rackets die niet alleen het spel verbeteren, maar ook zorgen voor de spelers door de trillingen te dempen en de stress op elke zwaai te verminderen.

Royal Padel Padelrackets Beoordelingen: De beoordelingen van dit merk zijn zeer goed, vooral vanwege het comfort dat ze bieden en het geweldige geluid bij het raken van de bal. Ze worden gekenmerkt door een zachte aanraking en een geweldige baluitgang, waardoor elke speler zich vanaf het eerste gebruik comfortabel voelt.

Vergelijking van de beste Royal Padel Rackets

De Royal Padel rackets vallen op door hun fusie van traditie en technologie. We kunnen drie modellen binnen de collectie uitlichten als de beste van het merk, het Royal Padel M27-model schittert door zijn carbonstructuur, ideaal voor degenen die op zoek zijn naar kracht en precisie in het spel.

Daarentegen biedt de Royal Padel Whip Polyethyleen een uitstekend herstel en comfort, dankzij de polyethyleen rubberkern, en is het de keuze voor spelers die waarde hechten aan aanraking en snelle respons.

Ter viering van uitmuntendheid combineert de Royal Padel Anniversary de beste kenmerken van zijn voorgangers. Deze editie eert niet alleen de nalatenschap van het merk, maar stelt ook een nieuwe spelstandaard.

Professionele mening over Royal Padel Padelrackets

We hebben altijd gezegd dat vanwege de eigenschappen van Royal Padel padelrackets ze de beste rackets zijn om eventuele verwondingen aan de arm, elleboog of schouder te behandelen. De reden is niets anders dan het materiaal waarvan ze zijn gemaakt, polyethyleen, een materiaal dat trillingen volledig absorbeert en voorkomt dat ze worden overgedragen aan de arm, waardoor de arm niet lijdt.

Polyethyleen is een zacht rubber, daarom heeft het die aanraking die zo gewaardeerd wordt door zijn volgers, ze bieden veel comfort, een fijne aanraking, en een zeer correcte kracht, je zult het erg leuk vinden.

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Aanraken:

Aanraken:

Hoofdmateriaal

Hoofdmateriaal

Ruwheid

Ruwheid

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 4,00 - € 306,00

Gewicht:

Gewicht: