Grip Adidas Performance Red 2020
  • Grip Adidas Performance Red 2020

Grip Adidas Performance Rood 2020

PVP: € 8,00
€ 6,95
-14% Adidas Padel
Blister 1 unit grip Adidas rood | Bestrijd overtollig zweet met de Adidas padelgrip, een kwalitatief, resistent en comfortabel accessoire voor een sterke en droge grip.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 4 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Padelgrip Adidas Performance Rood

Elk detail telt bij het spelen en we hebben de beste accessoires in onze online winkel. Koop de Performance Red padelgrip uit de Adidas-catalogus 2020. Ze bieden een uitzonderlijk gevoel en comfort dankzij de gebruikte materialen.

Aan de andere kant gaan ze lang mee, waardoor ze hun eigenschappen langer behouden. Ze zijn ook heel gemakkelijk aan te brengen en helpen overmatig zweten van de handen tegen te gaan. Zonder twijfel bent u verzekerd van de beste sensaties.

Adidas grip Performance rood, analyse

  • De Adidas Performance Red 2020 zijn lichtgewicht, duurzaam en vochtafvoerend.
  • Je kunt ze in losse pakketten kopen.
  • Gemiddelde dikte om geen sensaties te verliezen bij het slaan.
  • Grote weerstand, ideaal om intensief gebruik te weerstaan.
  • Glad oppervlak en rode kleur.
  • Nieuwe Adidas Pade 2020 accessoires.

Voor wie is het? We raden ze aan aan alle spelers die last hebben van zweten op hun handen en die een absorberende adidas-grip nodig hebben die hun handen droog houdt en voorkomt dat zweet een probleem wordt.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de nieuwe formule die wordt gebruikt, zijn ze zeer resistent, zodat je ze niet midden in de wedstrijd hoeft te veranderen. Bovendien sta je met zijn rode design in het middelpunt van de belangstelling als je op de baan aankomt!

Ontdek meer over het merk ADIDAS PADEL

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen. Sinds 2016 begint dat producten voor padel te produceren die het hele publiek hebben veroverd. En het is dat ze een complete collectie padelrackets, schoenen, paletteren en kleding hebben voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Het is een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas Padel.

Features Jaar: 2020
Onze beste producten