Head padelschoenen

Head padelschoenen

In deze categorie vindt u de beste Head Padel-schoenen waarmee u uw rivalen kunt verslaan, we bieden u de beste aanbiedingen op de markt en bovendien hebben we de nieuwste 2022-modellen van Head-schoenen.

Zoals elk nieuw seizoen, van 2022 en 2021, gaat Head verder en biedt herenschoenen met de nieuwste technologie, ontwerpen en onverslaanbare functies van de multinational. Unieke modellen zoals de Revolt Pro of die van Sanyo Gutierrez die passen bij uw Head padel racket .

Selectie van Head Padel 2022 schoenen

Filter

Ontdek het beste in Head-schoenen om padel te spelen

Als u overweegt van schoenen te wisselen, kunt u Head Padel 2022 schoenen kopen , waar het merk tot de meest geavanceerde in racketsporten behoort, hieronder beschrijven we de belangrijkste modellen:

  • Head Sprint Pro 3.0 : Mogelijk het stermodel van dit jaar, het zijn de schoenen van de speler Sanyo Gutiérrez. Ze onderscheiden zich door de grote flexibiliteit in het bovenwerk, de lichtheid en vooral door het grote comfort bij elke stap.
  • Revolt Pro 3.0 : nog een schoen die misschien wel de bestverkochte schoen van Head in racketsporten is. Ze onderscheiden zich door hun geweldige demping en hun TRI-NRG-technologie . Polyurethaanstof en chassis zijn gebruikt voor hun constructie, waardoor een groot comfort en weerstand wordt bereikt.

Rust jezelf uit met de padel Head herenschoenen en ontdek comfort

Het merk HEAD is al heel lang op de sportmarkt, daarom is het een benchmark in de sector geworden en het is niet voor minder, als je wat Head padelschoenen voor heren koopt , heb je een breed scala aan producten om het beoefenen van racketsporten zoals padel rackets, schoenen, technische kleding en accessoires.

Elitespelers in het professionele circuit, niet meer of minder dan Fernando Belasteguín met zijn Head-rackets, Eli Amatriaín, Alejandra Salazar en zelfs Sanyo Gutiérrez dragen elk seizoen met trots Head-producten, producten voor zowel mannen als vrouwen.

Head padel schoenen voor dames, het vrouwelijke publiek heeft al schoenen

Het vrouwelijke publiek heeft ook een plaats in Head, de Head padelschoenen voor dames zijn een uitstekende optie als u op zoek bent naar comfort, zoals altijd met een ontwerp aangepast aan vrouwen. Het is een lichte schoen, met hitte verzegeld en met een spectaculaire mesh om flexibiliteit te hebben en dat de voet te allen tijde comfortabel is, natuurlijk passend bij de hele kledingcollectie en de Head padel racketassen .

Als u op zoek bent naar padelschoenen met goede grip en voor de beste prijs, kunt u in onze online winkel zoeken naar speciale aanbiedingen voor het einde van het seizoen.

Headschoeiseltechnologieën om padel te spelen

De voordelen van het gebruik van Head schoenen om padel te spelen zijn duidelijk, Head is een bedrijf met veel ervaring dat ons gewend is aan producten van hoge kwaliteit tegen een zeer concurrerende prijs. Voorheen produceerde het alleen modellen voor Hard Court Tennis, maar padel vertegenwoordigt een belangrijk deel van de omzet, dus hebben ze besloten om volledig in te stappen, bijvoorbeeld met modellen zoals die van Sanyo Gutiérrez, de Revolt Pro, waar het heeft kunnen zijn tongklei aanpassen zodat het in overeenstemming is met de sporen en het zout dat het gewoonlijk heeft.

Daarom is een van de voordelen van dit type schoeisel dat het zeer goed glijdt op de hellingen en dat het materiaal van het hele bovenwerk zeer resistent is, naast versterkingen in de gebieden waar ze het meest te lijden hebben, in het hielgebied, waarmee de bescherming voor de enkel uitstekend is.

Other Padel Schoenen Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Maat

Maat

Peil:

Peil:

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Zool:

Zool:

Speler:

Speler:

Color

Color