Wilson overgrips Feel 12PK wit
  • Wilson overgrips Feel 12PK wit

Wilson overgrips Feel 12PK wit

PVP: € 35,00
€ 27,95
-21% Wilson Padel
Wilson Feel 12PK wit | Verbeter je grip met de Wilson Feel 12PK witte overgrips. Superieur gevoel en uitzonderlijke grip voor elke wedstrijd Breng je spel naar de volgende

overgrip padel Wilson Feel 12PK wit

Ontdek de Wilson Feel 12PK witte overgrips, een ongeëvenaarde keuze voor padelspelers die hun grip en spelgevoel willen verbeteren zonder volume toe te voegen aan het handvat. Deze set van 12 overgrips, aanzienlijk dunner dan hun originele versie, is perfect voor diegenen die direct contact en onmiddellijke respons van hun racket prefereren. Gemaakt volgens de hoogste standaarden van Wilson, beloven deze overgrips uitzonderlijke grip en duurzaamheid die de meest veeleisende wedstrijden weerstaat.

De specialiteit van de Wilson Feel overgrips ligt in hun ultradunne ontwerp, dat ophoping op het handvat vermindert en een superieur gevoel bij elke slag verzekert. Elke overgrip is uitgerust met een gemakkelijk aan te brengen tape, waardoor het toevoegen van dit niveau van personalisatie en comfort aan je racket eenvoudiger is dan ooit. Of het nu in natte of droge speelomstandigheden is, de Wilson Pro Overgrip Sensation stelt je in staat totale controle te behouden.

Kenmerken Wilson Feel 12PK witte overgrips

  • 25% dunner dan standaard overgrips, biedt een superieur gevoel zonder de grootte van het handvat te vergroten.
  • Constructie van dun en elastisch vilt dat een uitzonderlijke aanraking en duurzame grip biedt.
  • Verkrijgbaar in puur wit, voegt een klassieke stijl toe aan je uitrusting.
  • Bevat 12 eenheden, elk met zijn eigen tape voor eenvoudige en nauwkeurige toepassing.
  • Ideaal voor spelers die hun prestaties willen verbeteren met een professioneel kwaliteitsproduct.
  • Onderdeel van de Wilson accessoires collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Gericht op spelers van alle niveaus, van beginners tot professionals, die precisie, controle en comfort waarderen. De Wilson Feel 12PK is bijzonder geschikt voor degenen die de grootte van het handvat van hun racket willen behouden of verminderen zonder gevoeligheid of grip op te offeren.

Waarom zal je het leuk vinden?

Omdat de combinatie van Wilson's innovatieve technologie met een ontwerp dat gericht is op de speler, bieden de Feel 12PK overgrips je een uniek competitief voordeel. Ervaar een verbetering in je grip en algehele spelgevoel, waardoor je slagen met meer vertrouwen en precisie kunt uitvoeren. Wacht niet langer om je spel naar het volgende niveau te tillen!

Ontdek meer over het merk Wilson

Wilson, een naam synoniem met innovatie en kwaliteit in sport, heeft de padelindustrie geleid met producten die de manier waarop gespeeld wordt revolutioneren. Sinds de oprichting heeft Wilson zich ingezet om atleten van alle niveaus te voorzien van gereedschappen die hun prestaties en spelplezier verbeteren.

Met een productassortiment dat varieert van rackets tot accessoires zoals de Feel 12PK overgrips, blijft Wilson de voorkeurskeuze van padelspelers over de hele wereld. Kies voor Wilson en voel het verschil dat echte professionele kwaliteit kan maken in je spel.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten