Babolat overgrips Pro Tour 2.0 x12 witte
  • Babolat overgrips Pro Tour 2.0 x12 witte

Babolat overgrips Pro Tour 2.0 x12 witte

PVP: € 34,00
€ 29,95
-12% Babolat
Babolat Pro Tour 2.0 x12 witte | Til je spel naar een hoger niveau met de Babolat Pro Tour 2.0 witte overgrips. Uitzonderlijke grip, maximale vochtopname en superieure duurzaamheid. Transformeer je spel vandaag nog!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 6 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

overgrips padel Babolat Pro Tour 2.0 x12

Je spel naar een hoger niveau tillen op de padelbaan begint met de juiste uitrusting. De Babolat Pro Tour 2.0 x12 overgrips in wit zijn ontworpen voor de meest veeleisende spelers, die niets aan het toeval overlaten. Hun vernieuwde samenstelling zorgt voor uitzonderlijke grip en controle, waardoor je het spel met vertrouwen en precisie kunt domineren.

Gebouwd om de vochtopname te maximaliseren en de grip te verbeteren, deze overgrips zijn het geheim van vele professionals om comfort en prestaties urenlang te behouden. Hun duurzaamheid en geavanceerd ontwerp stellen je in staat om elke uitdaging op de baan aan te gaan.

Kenmerken Babolat Pro Tour 2.0 x12 Witte Overgrips

  • Pak van 12 overgrips voor volledige voorbereiding.
  • Lichtgewicht van 5g, om het evenwicht van je padelracket niet te veranderen.
  • Ruime lengte van 110cm, aanpasbaar aan elk type handvat.
  • Dikte van 0,6 mm voor een gevoel van nabijheid tot het racket zonder absorptie te compromitteren.
  • Maximaliseert de vochtopname, houdt je handen droog en je grip stevig.
  • Onderdeel van de Babolat 2024 accessoirecollectie, het nieuwste in innovatie voor de moderne speler.

Voor wie is het bedoeld?

Gericht op veeleisende competitieve spelers, de Babolat Pro Tour 2.0 overgrips zijn ideaal voor diegenen die controle en precisie boven alles waarderen. Hun ontwerp is bedoeld om te voldoen aan de behoeften van de meest nauwgezette spelers, die een veilige grip en ongeëvenaard comfort bieden.

Waarom ga je het leuk vinden?

Omdat de Babolat Pro Tour 2.0 overgrips zijn herontworpen om je een superieure ervaring op de baan te bieden. De combinatie van hoge vochtopname, verbeterde grip en uitzonderlijke duurzaamheid stelt je in staat om je op je spel te concentreren, zonder afleidingen. Deze overgrips zijn je bondgenoot om lange uren competitie met volledig vertrouwen tegemoet te treden.

Ontdek meer over het merk Babolat

Babolat, opgericht in Lyon, Frankrijk, in 1875, begon zijn geschiedenis met het maken van racketkoorden en vestigde zich snel als de referentie in de tennismarkt. Met meer dan een eeuw aan innovatie, heeft het zijn aanbod uitgebreid om alles te omvatten wat nodig is voor tennis en padel, altijd met kwaliteit en innovatie als kern van zijn filosofie.

Met een diepe toewijding aan de ontwikkeling van de sport, heeft Babolat altijd voorop gelopen in technologie voor sportuitrusting, producten aanbiedend die de prestaties en speelervaring van atleten op alle niveaus verbeteren. Van zijn eerste racketpatent tot de moderne Pro Tour 2.0 overgrips, Babolat blijft leiden met innovatie en passie.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten