Padelgreep Babolat Syntec Pro x1 zwart
  • Padelgreep Babolat Syntec Pro x1 zwart

Padelgreep Babolat Syntec Pro x1 zwart

PVP: € 8,95
€ 7,95
-12% Babolat
Babolat Syntec Pro x1 padelgreep zwart | Verbeter de grip van uw racket met de nieuwe Babolat Syntec Pro-grip, ontworpen met gewatteerde materialen die trillingen helpen verminderen voor meer comfort.

padelgreep Babolat Syntec Pro x1 zwarte

Verbeter de grip van uw racket met de nieuwe collectie overgrips en grips van het merk Babolat waar u kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan modellen. Ontdek de nieuwe Syntec Pro-grip die in het zwart is ontworpen, zodat je hem kunt matchen met je racket.

Voor de fabricage zijn gewatteerde materialen gebruikt, die veel comfort bieden en trillingen helpen verminderen voor een minder schadelijk spel. Aan de andere kant is de plaatsing heel eenvoudig, dus het duurt niet zo lang als bij het verwijderen.

Babolat handgreep Syntec Pro in zwarte kleur, kenmerken

  • De Babolat Syntec Pro grip is ontworpen in zwart met witte details.
  • Het is gemaakt met hoogwaardige lijmen om te voorkomen dat het na verloop van tijd loslaat.
  • Verminderde dikte voor grotere sensaties.
  • Het is erg licht om niet meer gewicht aan je racket toe te voegen.
  • Het heeft een gewatteerde laag om trillingen te verminderen.
  • Accessoires en aanvullingen om Babolat 2023 padel te spelen.

Voor wie is het? Het is een perfect accessoire voor mensen die de grip van hun racket willen verbeteren, aangezien de Syntec Pro-grip ook helpt door ophoping van zweet te voorkomen en te voorkomen dat het racket tijdens het spelen uit de handen glijdt.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden vanwege alle fantastische functies die het biedt, maar ook vanwege het zwarte ontwerp met de merknaam in het wit, een combinatie die je ongetwijfeld kunt matchen met je padelracket.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten