Padelwinkel in Valencia

image-header-computer.jpgimagen-cabecera-tablet.jpgimagen-cabecera-movil.jpg
vorige winkel
huidige winkeltienda actual

Zona de Padel is een padelwinkel in Valencia  , in het bijzonder aan de Calle Salvador Cerveró 24, in Benicalap (Ronda Norte), waar je de beste aanbiedingen voor padelproducten kunt vinden , en verkoopt zijn producten ook via zijn online winkel . Een e-commerce winkel die trouwens een hoge beveiliging heeft tijdens het hele aankoopproces, inclusief betaling, verzending en het retourneren van artikelen.

Kom naar onze winkel, we hebben GOEDKOPERE prijzen op seizoensrackets dan op de website. 

Zona de Padel is veel meer dan een simpele peddelwinkel in Valencia waar je allerlei peddelsportartikelen kunt kopen . Je vindt padelrackets , padelschoenen en trainers , kits en accessoires van de beste padelmerken (Asics, Nox, Bullpadel , Varlion, NB Enebe, K-swiss, Star Vie, Dunlop, Royal Padel, Drop Shot, Vairo, Head, Adidas, Vibor-a, Naffta, Endless, Wilson, Akkeron, Joma,).

Natuurlijk vind je in onze winkel de leukste producten:

Padel Zone heeft een groot team van professionals (waarvan er zijn van monitoren tot afgestudeerden), allemaal grote kenners van de wereld van paddletennis. De link is de passie voor deze sport en haar doel, om die passie te delen met al haar klanten, naast het adviseren en adviseren bij hun aankopen.Padelwinkel in Valencia Campanar

Om een ​​van de beste padelwinkels in Valencia te vinden:

adres-icon.svg

Padelzone

C/ Salvador Cerveró, 24
46025 - Valencia (Valencia)

phone-icon.svg

Telefoon:

96 207 19 46
icon-schedul.svg
icon-link.svg

Bezoek onze online winkel:

www.zonadepadel.nl