Padel shorts

Padel shorts

padel shorts van de belangrijkste merken, wij werken samen met de belangrijkste merken in de markt Varlion, Bullpadel, Dropshot, Asics, Adidas, Head, Joma o.a. krijg je shorts gratis thuisgestuurd.

Ontdek de 2022 collectie Padel Shorts

Filter

Padelbroek voor heren, comfort voor iedereen

Padelbroeken voor heren zijn een van de elementen waar we altijd mee zullen moeten spelen, in de winter zal het over het algemeen lang zijn, maar in de zomer, ja of ja, zullen we racketshorts moeten gebruiken en als het goedkoop en veel beter is kwaliteit.

Met betrekking tot lange padelbroeken voor heren moeten we er rekening mee houden dat de bewegingsvrijheid die dit type kledingstuk biedt, beperkter is, omdat de stof ons op bepaalde momenten van de wedstrijd kan hinderen. In de zomer kan het bijvoorbeeld een probleem zijn, want als we het warm hebben, zullen we vluchten voor dit soort kleding en op zoek gaan naar het comfort van racketshorts , meer gericht op het bestrijden van de klimatologische omstandigheden van hitte.

Sommige zeer representatieve merken zoals Head, Asics, Adidas of de padel joma-shorts zijn een zeer goed alternatief als we goedkope kwaliteitsshorts in elke kleur willen krijgen, zoals zwart, wit, rood, blauw, wat meer normale kleuren zijn in korte broeken padel , altijd op zoek naar stoffen die soepel zijn, met een binnenvoering en, indien mogelijk, met zakken om de ballen in op te bergen.

racketshort voor dames, nieuwe collectie beschikbaar

Hoewel het vrouwelijke publiek niet erg ijverig is met dit soort kleding, is het normaal dat we het soms zien met korte damesshorts , normaal gesproken zijn de ontwerpen die ze hebben heel eenvoudig, zonder zakken en zeer comfortabel. In het geval dat we op zoek zijn naar racketshorts voor dames met zakken, zullen we modellen vinden die ze meestal omgekeerd dragen, wat de plaats zal zijn waar we de tassen zullen introduceren en we zullen ze gemakkelijk en snel kunnen meenemen.

Een ander alternatief voor zowel mannen als vrouwen is de World Padel Tour broek , die zeer gave designs heeft met de anagrammen en logo's van Bullpadel en het professionele circuit.

Other Padel kleding Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Prijs

Prijs

€ 0,00 - € 100,00

Maat

Maat

Speler:

Speler:

Color

Color