Kswiss padelschoenen

Kswiss padelschoenen

De padelschoenen van Kswiss begonnen exclusief voor tennis te produceren, tegenwoordig is het een merk geworden dat allerlei producten voor de voet vervaardigt en zijn activiteiten zijn gericht op padel. Kswiss is een van de merken waar de meeste liefhebbers van padel de voorkeur aan geven.

Een van de belangrijkste kenmerken van Kswiss is zonder twijfel het comfort dat al zijn modellen bieden, altijd denkend aan bescherming en weerstand tegen grote inspanning, een Amerikaans sportmerk dat al sinds de geboorte in 1966 groot succes heeft gehad.

Filter

De nieuwste padelschoenen K swiss 2022

K swiss Padel is een van de merken die het meest inzetten op innovatie binnen padel en op zoek zijn naar maximaal comfort, de schoenencatalogus is erg breed en heeft unieke eigenschappen. We hebben al onze modellen ingedeeld in assortimenten, de goedkope kSwiss schoenen zijn meestal van een hoger assortiment dan de rest van de merken.

  • High Range: Ultrashot, is het hoogste model van de Kswiss-collectie en degene die alle technologische innovaties omvat. De Hypercourt Expres HB is een van de modellen die we het leukst vinden, een meer klassiek ontwerp maar met het gebruikelijke comfort en natuurlijk konden we de Ultra Express-schoen niet weglaten.
  • Middenklasse: Express Light HB, mogelijk het best verkochte model dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • Laag bereik: vanwege de prijsklasse produceert Kswiss geen goedkope en eerste prijs padelschoenen , het is een van de weinige merken die wordt gekenmerkt door een minimum aan kwaliteit of prestaties, maar je hebt nog steeds zeer goede aanbiedingen van K Zwitsers .

K-swiss padelschoenen voor dames en heren, gelijke voorwaarden

Zoals we je al eerder hebben verteld, bevatten alle K-swiss padelschoenen voor dames dezelfde technologieën als die voor mannen, dus je hoeft alleen maar een ontwerp te kiezen dat je leuk vindt en de beste prijs. Als algemene regel geldt dat k-swiss-damesschoenen meestal in meer pastelkleuren of neutrale kleuren zijn, dus als je van een model in een bepaalde kleur houdt, hoef je alleen de maat te kiezen die je nodig hebt.

Het comfort, de pasvorm, het gewicht en de technologieën van de K-swiss schoenen zijn hetzelfde, dit is een groot voordeel voor spelers, als je K-swiss schoenen gaat kopen weten we zeker dat je niet van merk wilt veranderen.

Kenmerken van de K-Swiss schoenen

Sinds 2013 werken K-Swiss en Mondo samen om specifieke producten te hebben voor het beoefenen van padel. Mondo is een fabrikant van padelbanen, de unie van beide merken heeft het mogelijk gemaakt om een van de beste zolen in padelschoenen en sportschoenen te ontwikkelen en te verbeteren om padel te spelen, momenteel met verschillende soorten zolen:

  • All Court : Uitstekende prestaties op elke ondergrond. Zelfde profieldiepte en grip als HB met een nog langere looptijd, geschikt voor padel.
  • HB : Voor kunstgras met zand. Het biedt uitstekende duurzaamheid en grip op tracks met veel zand, het is momenteel een van de beste padelzolen, vooral die modellen met een rotatiepunt.
  • Visgraat : Veelzijdige zool, voor kunstgras en harde tennisbanen. Het biedt een goede duur/slip compensatie. Aanbevolen voor padel.
  • Omni : Tong van “taquitos”. Voor gebruik op kunstgras met zand. Het biedt de beste verhouding tussen grip en een gecontroleerde en progressieve slide. We raden het af om padel te spelen.

Naast de kenmerken van de zool, is er een reeks technologieën die de padelcatalogus van Kswiss onderscheiden van de rest van de merken:

  • Durawrap : Rubbermateriaal dat een extra verdedigingslinie biedt tegen overmatige wrijving of zout in het voorste gedeelte van de vingers.
  • Drylex : Binnenvoeringstof die een betere vochtregulatie mogelijk maakt.
  • K-Nit : draad met een hoge slijtvastheid. Biedt uitstekende duurzaamheid met behoud en vooral maximale flexibiliteit voor uitstekend voetcomfort.

Zoals u kunt zien, hebben we te maken met padelschoenen van topkwaliteit, al onze producten kunnen binnen 24 uur thuis worden geserveerd.

Other Padel Schoenen Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Maat

Maat

Peil:

Peil:

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Zool:

Zool:

Speler:

Speler:

Color

Color