Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Vibora Yarara Oro 2020
  • Paletero Vibora Yarara Oro 2020
  • Paletero Vibora Yarara Oro 2020

Padel Tassen Vibora Yarara Oro 2020

PVP: € 110,00
€ 74,95
-32% Vibora
Vibora Yarara Gold padelpallet | Koop een van de beste Vibora-padeltassen voor de beste prijs, ontworpen met hoogwaardige materialen, grote capaciteit en ontwerp voor superieure prestaties
Schrijf een beoordeling

Vibora Yarara tas in zwart en goud

Vernieuw je oude padeltas met Vibora en zijn nieuwe collectie accessoires. Ontdek de Yarara paletteero in goud 2020, een grote padeltas voor alles wat je nodig hebt en die ook verschillende soorten grip bevat voor een comfortabeler gebruik.

Het verdeelt zijn ruimte in een Headcompartiment voor kleding of doucheapparatuur, een ander onafhankelijk voor schoenen en 2 aan de zijkanten voor de rackets. Daarnaast is een van de rackets bekleed met thermisch materiaal, waardoor de rackets in goede conditie blijven tegen extreme temperaturen.

Gouden Yarara padeltas, kenmerken

  • De Vibora Yarara Oro 2020 is groot, met een inhoud van ongeveer 32 liter.
  • Zijvakken voor 1 of 2 rackets en thermotechniek.
  • Headvak voor groter materiaal.
  • Het heeft verschillende handvatten om het comfortabel te dragen.
  • Gewatteerde handvatten, die schouderklachten voorkomen.
  • U kunt de schoenen van de schone kleren scheiden.
  • Het behoort tot de nieuwe catalogus van Vibora-tassen voor heren 2020.

Voor wie is het? Ideaal voor sporters die met voldoende materiaal naar padelwedstrijden gaan, aangezien het een grote racketas is met grote compartimenten aangepast voor meerdere padels, douchekleding, schoenen en accessoires.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het bedrijf hoogwaardige materialen heeft gebruikt en de naden heeft versterkt, is het in goede staat bestand tegen dagelijks gebruik. Het presenteert ook een zeer elegant ontwerp met zijn combinatie van zwarte en gouden details, spectaculair!

Lees meer over het merk VIBORA

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden./p>

Features Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten