Black Friday Padel 2023

Het aftellen begint voor Black Friday 2023 , omdat we niet willen dat je wacht tot 20 november om 00:00 uur, hebben we een voorselectie van producten gemaakt, waar we meer producten aan zullen toevoegen, tot Padel Black Friday wanneer alle aanbiedingen zal compleet bestaan. Mis het niet, elke dag nieuwe producten! Tot ze op zijn...

De beste selectie aanbiedingen voor padelproducten voor Black Friday , een schandalige korting op onze selectie padelschoenen , padelpadel rackets, padel racketassen en accessoires. Deze aanbiedingen keren binnenkort terug naar hun normale prijs.

Beetje bij beetje zullen we meer aanbiedingen toevoegen tot 20 november 2023, Black Friday met de meest agressieve aanbiedingen in de vroege uurtjes van de nacht of zolang de voorraad strekt.

Black Friday 2023 Black Week aanbiedingen eindigen op 30 november 2023 om 23:59 uur.

SELECTIE BLACK FRIDAY padel racketr

SELECTIE BLACK FRIDAY padelschoenen

Wanneer is padel black friday 2023?

Black friday 2023 valt op vrijdag 20 november , hoewel we vanaf het begin van de maand veel nieuwe aanbiedingen zullen introduceren, zodat je van tevoren kunt kopen.

Black Friday padel rackets in de aanbieding

Je vindt de beste deals voor black friday padel rackets in Zona de Padel, alleen tijdens de zwarte week om rackets tegen de beste prijs op internet te vinden. Van alle grote merken, Bullpadel, Head, Nox, Adidas... Vergezel het met een Padeltas en je hebt de beste BlackFriday padel 2022 van je hele leven .

Ontdek onze selectie Head Padel en Adidas padel voor black friday, je zult zeker last minute aanbiedingen vinden

Black Friday padel tennis aanbiedingen, gekke prijzen

Alle padelschoenen in deze sectie zijn constant in voorraad, Asics Padel doet mee aan Black Friday, zoek je maat en vind de schoen die het beste past. Onthoud dat het voor een beperkte tijd is en dat Asics Padel ook is opgenomen in onze superpromotie.

We hebben ook voor een beperkte tijd ballen in black friday-actie tijdens black friday voor de kerstactie.

Black Friday in padelkleding 2023

Kleding om padel te spelen met de beste kortingen, vanaf het begin van het zwarte weekend tot het einde kun je besparen op je aankopen van padelkleding, de beste kwaliteit kleding met het maximale aanbod, slechts voor één weekend.

Filter