Vibor-a X Blue Anniversary padeltas
  • Vibor-a X Blue Anniversary padeltas

Vibor-a X Blue Anniversary padeltas

PVP: € 73,00
€ 65,95
-10% Vibora
Grote Padeltas Vibor-a X Anniversary blauw | Geniet terwijl je traint met de nieuwe X-jubileumpadeltas in blauw van Vibora die is ontworpen met een breed scala aan vakken om je materiaal op te bergen
Schrijf een beoordeling

Padeltas Vibor-a X Blue Anniversary

Je kunt nu je oude padel-tas vervangen met de nieuwe catalogus van rugzakken en padel rackets van een van je favoriete merken, Vibora. Binnen deze collectie vind je de X-jubileum ijszak in het blauw, ontworpen met het perfecte aantal vakken zodat je niets thuis laat.

Bij de vervaardiging zijn hoogwaardige materialen zoals polyester gebruikt, waardoor het een grotere weerstand heeft, zodat het bij gebruik geen kwaliteit verliest. Het is ook zeer comfortabel om te vervoeren dankzij de handvatten aan de achterkant en aan de hand, zodat je degene kunt kiezen die je voorkeur heeft.

Vibora X jubileum padeltas in blauw, kenmerken

  • Met de blauwe Vibora X Anniversary kunt u uw materiaal overzichtelijk opbergen.
  • Bescherm je padel racket dankzij de thermische zak die hij heeft.
  • Headvak om je spullen in te vervoeren.
  • Verstelbare handvatten om hem comfortabel te kunnen dragen.
  • Blauw met zwart design
  • Het behoort tot de nieuwe catalogus van Vibora 2022 padeltassen

Voor wie is het? We raden het aan aan al die spelers die op zoek zijn naar een ruime en praktische tas om hem comfortabel naar alle trainingen te kunnen dragen, vooral als je met de motor of fiets gaat om hem comfortabel te kunnen dragen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden omdat het is ontworpen in blauw in combinatie met zwart, een zeer opvallend ontwerp dat wie het op je ziet, het leuk zal vinden. Ook is hij van goede kwaliteit waardoor je er lang mee kunt spelen.

Lees meer over het merk VIBORA

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk van erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten