Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Protector Vibora Yarara Azul
  • Protector Vibora Yarara Azul

Beschermer Vibora Yarara Azul

€ 7,95
Vibora
Padelbeschermer Vibora Yarara Azul | Koop deze fantastische Vibora padelbeschermer, gemaakt van resistente en hoogwaardige materialen en een fantastisch ontwerp om je racket aan te passen

Beschermer para padel racket Vibora Yarara Azul

Houd je padelracket in perfecte staat met de Yarara padel-beschermer in blauw, een accessoire dat beschikbaar is in de nieuwe catalogus van Vibora 2021. Het is geschikt voor elk type padel en is zeer licht, zodat het de balans of balans van je racket niet verandert. .

Aan de andere kant zijn er resistente materialen gebruikt voor de vervaardiging ervan. Het heeft ook een ruw oppervlak, dus het verhoogt de bescherming tegen stoten of krassen. Het is ook heel gemakkelijk te plaatsen en te verwisselen dankzij de zelfklevende folie.

Blauwe yarara padel racketbeschermer, kenmerken

  • Ruw oppervlak van de Enebe Aerox Blue beschermend.
  • Je kunt het afzonderlijk en in andere kleuren krijgen.
  • Vervaardigd met hoogwaardige materialen en lijm.
  • Makkelijk aan te brengen en te verwisselen.
  • Verlengt de levensduur van je racket.
  • Nieuwe beschermers voor Vibora Padel 2021 padel rackets.

Voor wie is het? Geschikt voor elke speler die zijn padel racket veilig wil houden, omdat het een robuuste beschermer is die past bij de breedte van het frame en schade door onbedoelde stoten of wrijving voorkomt.

Waarom zal je het leuk vinden? Het zal je helpen je padel racket te personaliseren dankzij het prachtige blauw met zwarte ontwerp met grijze details en de merknaam in het wit. We hebben het ook in andere kleuren, zodat je degene kunt kiezen die je het leukst vindt.

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten