Vibor-a X Red Anniversary padeltas
  • Vibor-a X Red Anniversary padeltas

Vibor-a X Red Anniversary padeltas

PVP: € 96,00
€ 65,95
-32% Vibora
padel bag Vibora X Red Anniversary | Neem al je materialen mee naar de wedstrijden met de nieuwe X-jubileum padeltas in rood van het merk Vibora, perfect om alles georganiseerd op te bergen

Padeltas Vibora X Red Anniversary

Vervoer al je materialen zonder iets thuis te laten met de nieuwe collectie pallettassen van het merk Vibora, waar je een grote verscheidenheid aan modellen kunt vinden. Ontdek de nieuwe X-jubileumPadeltas in het rood, een middelgrote tas om je padelmateriaal in mee te nemen.

Wat betreft het ontwerp, het heeft de capaciteit om twee rackets op te bergen dankzij de twee zijvakken waarin je ze kunt beschermen tijdens het transporteren. Ook is er een geventileerd vak toegevoegd waarin je je schoenen of vuile kleding kunt opbergen.

Vibora X rode jubileum padeltas, kenmerken

  • Met het Vibora X-jubileum kunt u al uw materialen ordelijk vervoeren.
  • Groot centraal vak voor het opbergen van kleding, handdoeken, padelballen...
  • Twee compartimenten voor het racket en één met thermische beveiliging.
  • Handvatten aan de bovenkant om hem met de hand te dragen.
  • Het meest elegante ontwerp in rood met zwart-witte details.
  • Het behoort tot de nieuwe catalogus van Vibora 2022 padeltassen

Voor wie is het? Het is perfect voor die spelers die al hun materialen van de ene plaats naar de andere willen vervoeren en die niets thuis willen laten, maar liever een rugzak dragen die niet zo groot is.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden vanwege alle compartimenten die het biedt, maar ook vanwege het ontwerp in rood en wit met zwarte details, zonder twijfel de meest elegante om goed uitgerust te zijn voor al je wedstrijden.

Lees meer over het merk VIBORA

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk van erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten