Head Graphene 360+ Alpha Touch 2024
  • Head Graphene 360+ Alpha Touch 2024

Head Graphene 360+ Alpha Touch 2024

PVP: € 165,29
€ 82,60
-51% Head Padel
Head Graphene 360+ Alpha Touch 228722 | Ontdek de revolutionaire Head Graphene 360+ Alpha Touch 2024. Een high-performance padel racket voor padel liefhebbers dat je spel zal verbeteren.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 31 juli-, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Head Graphene 360+ Alpha Touch padelracket

Als je gepassioneerd bent over padel en op zoek bent naar maximale precisie en kracht in je slagen, dan is het padel racket Head Graphene 360+ Alpha Touch 2024 jouw ideale keuze. Dit innovatieve racket van het bekende merk Head staat symbool voor kwaliteit en topprestaties, specifiek ontworpen voor degenen die niet tevreden zijn met het gewone en die op elk punt van het padelveld willen uitblinken.

Met zijn vooruitstrevende ontwerp en geavanceerde technologie verbetert dit racket niet alleen je spel, maar biedt het ook een unieke ervaring. Zijn stevige en duurzame constructie maakt het een lange-termijn investering voor alle sportliefhebbers. Ten slotte heeft het een limited edition ontwerp.

Kenmerken padel racket Head Graphene 360+ Alpha Touch 2024

  • Fantastisch allround racket dat een traanvorm combineert met een gecentreerd evenwicht.
  • Ongeëvenaard gevoel dankzij de foamkern, wat zorgt voor kracht en een uitstekende balafgifte.
  • Graphene 360+ technologie toegepast om de prestaties bij elke slag te versterken.
  • Smart bridge hart dat meer stevigheid en stijfheid aan het geheel geeft.
  • Oppervlak gemaakt van glasvezel, versterkt met grafeen, garandeert duurzaamheid en optimale speelbaarheid.
  • Onderdeel van de Head 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is ideaal voor de gevorderde speler die een veelzijdig hulpmiddel wil om te domineren vanaf elke positie op het padelveld. Het is ook perfect voor gemiddelde spelers die hun spel willen verbeteren en willen experimenteren met een topkwaliteit racket.

Waarom zal je het leuk vinden?

Naast het bieden van ongeëvenaarde prestaties, schittert de Alpha Touch 2024 met een opvallend esthetisch ontwerp. De combinatie van zwart met elektrisch blauwe details geeft het een elegant en modern tintje dat niet onopgemerkt zal blijven op het veld. Bovendien is het een limited edition padel racket!

Ontdek meer over het merk Head

Sinds de oprichting is Head synoniem voor innovatie en kwaliteit in de sportwereld. Het is een merk dat de manier waarop atleten presteren heeft gerevolutioneerd, door het leveren van geavanceerde uitrusting ontworpen met precisie en passie.

Door de jaren heen heeft Head zich gevestigd als leider in de productie van sportartikelen, van tennis tot padel. Het vertrouwen dat atleten in hun producten hebben, getuigt van hun toewijding aan uitmuntendheid en voortdurende verbetering.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten