Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Protector Vibora Yarara Naranja
  • Protector Vibora Yarara Naranja

Oranje Yarara Viper beschermend

€ 7,95
Vibora
Padelbeschermer Vibora Yarara Oranje | Resistente Vibora padelbeschermer ontworpen met ruwheid om meer bescherming te bieden tegen schokken, evenals een prachtig oranje en zwart ontwerp

Beschermer para padel racket Vibora Yarara Naranja

Laat de schokken de staat van je racket niet veranderen met de oranje yarara padelbeschermer, een uitstekend prestatieaccessoire ontworpen door Vibor-a 2021. Het heeft een ruwe afwerking om meer weerstand te bieden tegen stoten tegen de grond of glas.

Er zijn lichte materialen gebruikt voor de fabricage, dus het voegt niet te veel gewicht toe aan je racket of verandert de balans. Bovendien is er kwaliteitslijm gebruikt, dus het is gemakkelijk aan te brengen en kan indien nodig worden vervangen.

Yarara oranje padel racketbeschermer, kenmerken

  • De Orange Yarara Vibora heeft een ruw ontwerp van het oppervlak.
  • Blisterverpakking van 1 stuk en verkrijgbaar in andere kleuren.
  • Maximale hechting voor een lange duur.
  • Combineer zwart met de merknaam en oranje logo.
  • Het hecht aan elk model en verandert niets aan het gewicht.
  • Nieuwe accessoires voor Vibor-a Padel 2021 padel rackets.

Voor wie is het? Voor alle jongens en meisjes die hun padelracket in goede staat willen houden, aangezien deze slangenbeschermer past op de breedte van elk racket, ongeacht de vorm, zodat het beschermd blijft tegen stoten.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je hiermee je racket kunt beschermen en bovendien kunt personaliseren met een originele afwerking. Deze keer combineert het zwart met oranje en witte details, maar we hebben het ook in andere kleuren.

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten