Oranje Vibor-a X Anniversary padeltas
  • Oranje Vibor-a X Anniversary padeltas

Oranje Vibor-a X Anniversary padeltas

PVP: € 73,00
€ 65,95
-10% Vibora
Grote oranje Vibora X Anniversary padeltas | Laat niets meer thuis met de X-jubileumPadeltas van het nieuwe merk Vibora ontworpen in oranje waarmee u al uw materialen kunt vervoeren

Oranje Vibora X Anniversary padeltas

Ga goed uitgerust naar de training met de nieuwe collectie Vibora padeltassen waar je verschillende ontwerpen kunt vinden waaruit je degene kunt kiezen die je het leukst vindt. Je kunt nu de X-jubileumtas in oranje kopen, zo ontworpen dat je al je materiaal overzichtelijk kunt vervoeren.

Als je het eenmaal hebt, zul je er dol op zijn dankzij al zijn ruimte waarin een zeer ruim Headvak is toegevoegd waarin je al je materiaal kunt opbergen. Aan de zijkanten zijn er ook twee toegevoegd om je racket op te bergen, waarvan één thermisch om het te beschermen tegen temperaturen.

Padeltas Vibora Aniversario oranje, kenmerken

  • De Vibora X-jubileum is ontworpen in het oranje.
  • Zijzakken voor het opbergen van twee rackets, waarvan één thermisch.
  • Geventileerd vak om schoenen of vuile kleding in op te bergen.
  • Zowel hand- als ruggreep
  • Het is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren om uit te kiezen.
  • Het behoort tot de nieuwe catalogus van Vibora-tassen voor dames 2021.

Voor wie is het? Het is perfect voor die mensen die al hun materiaal naar de training willen dragen, maar geen tas willen dragen die te groot en moeilijk te vervoeren is naar de locaties.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult hem waarderen vanwege zijn ruimte en zijn oranje ontwerp met gouden details op een zwarte achtergrond, een combinatie die ongetwijfeld zal slagen dankzij hoe mooi en elegant het is.

Lees meer over het merk VIBORA

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk van erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten