Siux Subzero 3
  • Siux Subzero 3
  • Siux Subzero 3

Siux Subzero 3

PVP: € 269,00
€ 109,95
-60% Siux
Siux Subzero 3 aanvalsmes | Geniet van meer slagkracht met het Subzero 3 padelracket, een model uit de Siux Master-serie dat ook zandruwheid bevat
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 10 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Subzero 3 padel racket

De nieuwste collectie Siux padel rackets voor padel 2023 arriveert in onze online winkel. Domineer het spel met het rode Subzero 3 padelracket uit de meest geavanceerde serie van het merk, ontworpen met een diamantformaat en een hoge balans, dus we definiëren het als een hard-touch powerracket.

En het is dat het een constructie combineert met 3k-stof op de vlakken en hard eva-rubber aan de binnenkant, waardoor het meer hardheid krijgt. Carbon is ook gebruikt voor het frame en presenteert een stuk met 3 staven in het hart dat verdraaien voorkomt. Tot slot kun je dankzij de ruwheid van de vlakken meer effect aan je opnames geven.

Sioux Subzero 3 rood, kenmerken

  • De rode Siux Subzero 3 heeft een zanderige finish op de vlakken die de spin verhoogt.
  • Hoge balans met diamantformaat waardoor het een geweldige punch krijgt.
  • Frame van 100% carbon en versterkt voor een stevigere structuur.
  • Systeem met dempers om trillingen beter te elimineren.
  • Snel herstellende eva-rubberen kern voor enorme kracht.
  • Systeem met 3 staven in het hart dat de stabiliteit verhoogt.
  • Constructie met 3k carbon stof, waardoor het meer weerstand heeft.
  • Inbegrepen in de master-serie Siux 2023-padelrackets.

Voor wie is het? Voor elke gevorderde speler of speler van hoog niveau, met een agressieve speelstijl, aangezien de subzero wordt gekenmerkt door zijn buitengewone kracht, met behoud van een diamantformaat en balans aan de top.

Waarom zal je het leuk vinden? Afgezien van de kracht die het je zal geven in het aanvalsspel, kun je ook bogen op een geweldige afwerking. Deze keer keert hij terug met een combinatie van zichtbare koolstof en rode details, evenals een zanderige, matte afwerking die de spin op de bal verbetert.

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, tassen als schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padelproducten.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad Lija
Onze beste producten